Redactie - 26 april 2019

Intus levert planningssysteem Veiligheidsregio Haaglanden

Intus gaat het nieuwe personeelsplanningssysteem van de Veiligheidsregio Haaglanden leveren. De Veiligheidsregio Haaglanden gaat het systeem gebruiken voor het plannen van de operationele dienst (brandweer), de staf en de ondersteunende diensten.

Intus heeft de aanbesteding voor een planningssysteem van de Veiligheidsregio Haaglanden gewonnen. Het belangrijkste gunningscriterium was de score op de gebruikerstest.

De Veiligheidsregio Haaglanden gaat het planningssysteem inzetten voor capaciteitsplanning, het opstellen van roosters en het opstellen van een vakantieplanning. Daarnaast gaat het systeem ook gebruikt worden voor het inplannen van medewerkers voor activiteiten zoals oefeningen, opleidingen ten behoeve van vakbekwaamheid, OR–werkzaamheden en piketdiensten.

De officiële ondertekening van het contract vond plaats door Esther Lieben, brandweercommandant van de veiligheidsregio Haaglanden en Hans Leideman, directeur van Intus.

Esther Lieben: “Een van de grote uitdagingen van de Veiligheidsregio Haaglanden is het flexibiliseren van de organisatie, zodat we adequaat kunnen reageren op veranderingen in de omgeving. Een goed planningssysteem speelt hierbij een essentiële rol.”

Hans Leideman: “Intus is trots dat een gerenommeerde partij als de Veiligheidsregio Haaglanden kiest voor ons systeem InPlanning. Hiermee verstevigt Intus haar positie als aanbieder van planningssystemen voor hulpdiensten. Wij kijken uit naar een goede samenwerking en een succesvol resultaat.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!