Wouter Hoeffnagel - 29 april 2019

M-Files partners bundelen krachten in joint venture Benelux Group

M-Files partners bundelen krachten in joint venture Benelux Group image

Enjoy & Deploy, Host Access Solutions, Office in a Box en Softadvice gaan verder als de Benelux Group. Door bundelen hun krachten in een joint venture spelen de partijen in op de groeiende vraag naar M-Files bij steeds grotere bedrijven en organisaties.

“Met Softadvice kwamen we bij steeds grotere organisaties die M-Files inzetten, bovendien hebben veel van deze organisaties ook een kantoor in Nederland. Met de collega’s in Nederland hebben we een eerste stap gezet om in de gehele Benelux dit type klant beter te kunnen implementeren en faciliteren", legt Patrick Vervloesem, in de nieuwe organisatie verantwoordelijk voor Sales Management, uit.

'Partijen vullen elkaar aan'

Ruud van Graafeiland, verantwoordelijk voor de Marketing van de Benelux Group vult aan: "Wij bundelen in de joint venture de kennis en ervaring van vier organisaties en vele klanten in Nederland, België, Luxemburg en de Antillen. De organisaties zijn allemaal al langere tijd partner van M-Files en vullen elkaar perfect aan. Zo brengt Enjoy & Deploy haar kennis in op het gebied van digitaal ondertekenen en functioneel beheer."

Michel Snitjer: “Vanuit Deventer hebben wij een partnership met Microsoft en kunnen de klanten voorzien van de nieuwste software voor een up to date werkomgeving. Veilig, bereikbaar vanaf elke locatie en geïntegreerd met de voordelen van M-Files.”

Integraties

Daarnaast heeft de Benelux Group integraties gerealiseerd met onder andere Exact, Workbook, Scansys, Chronoscan, SignRequest, Validsign en Company Info. Ronald Uitslag, afkomstig van Host Acces Solutions, licht toe: "In België en Nederland hebben we capaciteit om gebruik te maken van het ontwikkelplatform van M-Files om specifieke klantvragen te realiseren. Net als in het verleden zal ik me met het ontwikkelteam en de mensen bij M-Files bezig houden met mooie en vooral voor de eindgebruiker zo eenvoudig mogelijke oplossingen. Of het nu maatwerk is of configuratie van de standaard applicatie, eenvoud in gebruik staat bovenaan de prioriteit."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!