Redactie - 27 april 2019

MongoDB neemt Realm over

Open source database specialist MongoDB neemt database ontwikkelaar Realm voor een onbekend bedrag over.

Realm's database wordt gebruikt door meer dan 100.000 ontwikkelaars, bij bedrijven van klein tot middelgroot tot Fortune 1000. Meer dan 350 klanten van verschillende groottes voeren gegevenssynchronisatie uit tussen mobiele apparaten en de cloud via Realm Platform in alle regio's van de wereld. "We zien een enorme toekomstige kans om ontwikkelaars en ondernemingen te helpen met hun mobiele apps en digitale transformatie en willen die groei voortzetten", zo meldt MongoDB.

MongoDB is een moderne databaseplatform voor algemene doeleinden, ontworpen om de kracht van software en gegevens voor ontwikkelaars en de applicaties die ze bouwen los te laten. MongoDB heeft haar hoofdkantoor in New York en heeft meer dan 13.000 klanten in meer dan 100 landen. De MongoDB-database is meer dan 60 miljoen keer gedownload en er zijn meer dan een miljoen inschrijvingen van MongoDB University geweest.

De combinatie van MongoDB en Realm zal volgens de twee partners de moderne standaard vormen voor de ontwikkeling van mobiele applicaties en gegevenssynchronisatie voor een nieuwe generatie verbonden applicaties en diensten. "MongoDB en Realm zijn volledig geëngageerd om te investeren in de Realm-database en de toekomst van gegevenssynchronisatie en beide te nemen naar de volgende fase van hun evolutie. Wij zijn van mening dat MongoDB zal bijdragen aan het versnellen van de productroadmap van Realm, de uitvoering van go-to-market en de use cases van onze klanten ondersteunen op een geheel nieuw niveau van wereldwijde operationele schaal", aldus MongoDB.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!