Dutch IT-channel live op Dell Technologies World 2019

29-04-2019 | door: Redactie

Dutch IT-channel live op Dell Technologies World 2019

De redactie van Dutch IT-channel doet namens hoofdredacteur Witold Kepinski live verslag van Dell Technologies World 2019 in Las Vegas, waar IT-beslissers en business partners samenkomen. Het thema voor dit jaar is 'Real Transformation'. Er zijn 15.000 mensen aanwezig waaronder 4000 business partners.

Dell Technologies is nu een beursgenoteerd bedrijf en wist het afgelopen jaar te groeien met zijn servers, data storage en hyperconverged (VxRail) aanbod. Tijdens het event, waar Michael Dell aftrapt met een keynote, worden de nieuwe aankondigingen verwacht. Naar verluidt is er meer meer nieuws rond het (multi) cloud aanbod en over verkoopmodellen met een wederkerende omzet (consumption-based selling models).

Ook is er een update over het partner programma. Partners horen dit onder andere tijdens de Global Partner Summit.

Cross-selling

Verder wordt er meer bekend over het Dell Technology Advantage Framework die moet zorgen voor meer nauwe samenwerking tussen de verschillende divisies binnen Dell Technologies en de business partners om zo meer cross-selling te creëren. Het programma bevindt zit nu in een pilotfase en moet in 2020 live gaan.

VMware

Verder spreekt VMware ceo Paul Gelsinger. VMware groeit ook sterk en Dell Technologies enthousiasmeert meer partners om het brede VMware aanbod te verkopen voor onder andere hyperconverged, workplace, cloud en datacenters.

Tevens is er aandacht voor diversiteit en wat voor voordelen dit voor organisaties oplevert. Ook zijn er speciale guru sessies over technologie toepassingen die een groot impact hebben zoals Artificial Intellingence (AI) en 5G.

Volg het Dell Technologies World 2019 nieuws ook via Twitter: @DutchITchannel en @witoldkepinski

Terug naar nieuws overzicht
Cloud