Samsung: Nieuwe releasedatum van Galaxy Fold binnen enkele weken bekend

30-04-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Samsung: Nieuwe releasedatum van Galaxy Fold binnen enkele weken bekend

Samsung maakt binnen enkele weken de nieuwe releasedatum bekend voor de Galaxy Fold. De smartphone verschijnt in ieder geval dit jaar nog op de markt.

Dit heeft Samsung bekend gemaakt bij de presentatie van haar kwartaalcijfers. Het bedrijf meldt te verwachten in de tweede helft van 2019 opvouwbare smartphones op de markt te brengen. De nieuwe releasedatum van de Galaxy Fold wordt naar verwachting binnen enkele weken bekend gemaakt.

Schermproblemen

De lancering van de Galaxy Fold stond voor afgelopen vrijdag op de planning. Verschillende reviewers liepen echter tegen schermproblemen aan. Samsung besloot de lancering daarom uit te stellen om deze problemen te kunnen onderzoeken.

Uit de kwartaalcijfers van Samsung blijkt dat het bedrijf in het eerste kwartaal van 2019 78 miljoen smartphones heeft geleverd. Dit is een lichte stijging ten opzichte van hetzelfde kwartaal een jaar eerder. De winst is teruggelopen, met name door hogere productiekosten van de nieuwe Galaxy A-smartphones. Alle financiële resultaten van het bedrijf zijn hier te vinden.

Terug naar nieuws overzicht
Mobility