Redactie - 30 april 2019

Transform your Future: 4 goede redenen om dit event te bezoeken

De cloud verdringt traditionele IT van het podium. Standaardoplossingen zijn de nieuwe norm. En uw klanten? Die worstelen met de digitale transformatie en zoeken oplossingen voor hun lastige businessuitdagingen. Tijdens Transform your Future, het cloudevenement van het jaar, leert u hoe u uw klant optimaal bedient en meeprofiteert van de populariteit, schaalbaarheid en beheersbaarheid van de cloud.

Dit zijn 4 ijzersterke argumenten waarom u dit event van Tech Data niet mag missen:

1. U leert de cloud verkopen

De cloudmarkt zit enorm in de lift. Volgens IDC groeit de markt dit jaar wereldwijd met 17,3 procent naar 85 miljard dollar. Daar wilt u natuurlijk een graantje van meepikken. Dat vereist wel dat u weet hoe u cloudoplossingen zo goed mogelijk verkoopt. Tijdens Transform your Future leert u niet alleen hoe u cloud verkoopt, maar ook hoe u aanvullende diensten aantrekkelijk in de markt zet. Zodat u kunt scoren met een hogere omzet en ruimere winstmarges.

2. U bent beter voorbereid op lastige vragen van klanten

De kans is groot dat uw klanten met allerlei ingewikkelde vragen worstelen. Over hun digitale transformatie, over een migratie richting de cloud. Zij verwachten – niet geheel onterecht – dat u de antwoorden paraat heeft. U bent immers de expert.

Tijdens Transform your Future spijkeren we uw inhoudelijke kennis bij. We informeren u tijdens kennissessies over de laatste trends en geven inzicht in de nieuwste technologie. Zo staat u bij ingewikkelde vragen niet met een mond vol tanden.

3. U leert meebewegen met veranderingen in de markt

De focus van het partnerkanaal verschuift. Waarschijnlijk heeft u jarenlang met name hard- en software verkocht. Denk aan storage, netwerkapparatuur en kantoorsoftware. Maar IT komt steeds vaker uit de cloud en is verworden tot een ‘commodity’. Uw meerwaarde ligt daarom besloten in de aanvullende dienstverlening. Tech Data leert u tijdens Transform your Future hoe en waarom uw business moet meebewegen met deze nieuwe ontwikkelingen.

4. U kunt uw netwerk uitbreiden

Het bieden van meerwaarde in de cloudmarkt vereist veel technische kennis en specialisatie. Vrijwel niemand heeft alle knowhow en skills in huis om aan alle klantvragen te voldoen. Daarom is samenwerken belangrijker dan ooit.

Tijdens Transform your Future krijgt u volop mogelijkheden om te bouwen aan uw netwerk van organisaties die uw dienstverlening kunnen aanvullen.

Programma:
Een uitgebreide versie van het programma vindt u hier.

08.45 uur Ontvangst

09.30 uur Omdenkclinic

U leert hoe u bedreigingen kunt omzetten naar nieuwe kansen.

10.30 uur Korte break

10.45 uur Start parallelsessies

Bij deze Centers of Excellences leert u op een interactieve manier alles wat u moet weten over:

  • cloudsecurity
  • cloudproductivity
  • cloudback-up
  • cloudsolutions

11.40 uur: Keynote

Trendwatcher Igor Beuker legt u alles uit over technologische ontwikkelingen met de grootste impact.

12.40 uur: Interactive playground

Naast een uitgebreide lunch krijgt u op de interactive playground een indruk van de nieuwste technologische hoogstandjes. Bovendien vertellen vendoren tijdens de cloudinspiratiesessies alles over de mogelijkheden met nieuwe clouddiensten.

14.30 uur: StreamOne

Tips voor het vereenvoudigen en stroomlijnen van uw cloudbusiness.

15.30 uur: Victor Mids
Nederlands bekendste illusionist geeft een speciale show met verbazingwekkende illusies waarbij niets is wat het lijkt.

16.15 uur Borrel & Bites
Praat in de Flame na over deze dag tijdens deze netwerkborrel met hapjes, drankjes en entertainment.

17.15 uur Einde.

Datum en locatie

Donderdag 16 mei in Media Plaza (Utrecht).

Aanmelden

Geïnteresseerd? Meld u via deze link aan voor Transform your Future. Deelname

Bastiaan Schoonhoven, Teamlead Marketing bij Tech Data

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!