Witold Kepinski - 01 mei 2019

Ronald van Heek wordt Chief Commercial Officer bij BPSolutions

Ronald van Heek wordt Chief Commercial Officer bij BPSolutions image

Ronald van Heek wordt Chief Commercial Officer (CCO) bij BPSolutions. Dit meldt hij op LinkedIn. Van Heek werkte eerder bij Tectrade en IBM. BPSolutions ondersteunt kleine, middelgrote en grote ondernemingen en non-profit organisaties bij hun streven naar versterking van de concurrentiepositie door middel van het rationaliseren en optimaliseren van de informatievoorzieningen.

Ronald van Heek volgt Martijn van Veen op, die zijn carrière buiten BPSolutions voortzet. Ronald van Heek is voorheen werkzaam geweest bij IBM en als Chief Commercial Officer bij Tectrade. Ronald wordt verantwoordelijk om de sterk groeiende organisatie in de komende jaren verder uit te bouwen en daarnaast het fundament te leggen voor de internationale expansie op het gebied van Mission Critical IT.

BPSolutions kan organisaties volledig ontzorgen met een advies op maat op basis van de volledige business implicatie van een oplossing; met zijn specifieke kennis in enkele point solutions en zijn 24/7 Operations Control Center (OCC).

BPSolutions heeft een uitgebreid portfolio op het gebied van Cloud en Data Analytics. BPSolutions bedient klanten in onder meer de volgende marktsegmenten: Retail & Distribution, Manufacturing, Electronics, Overheid en semi-Overheid, Topklinische ziekenhuizen en Care-organisaties.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!