Redactie - 01 mei 2019

Dell Latitude mobiele pc portfolio is vernieuwd

Het Dell Latitude mobiele pc portfolio is vernieuwd. Het nieuwe en volledig opnieuw ontworpen Dell Latitude mobiele pc-portfolio helpt gebruikers sneller aan het werk te gaan en langer productief te blijven, zo wordt gemeld tijdens de Dell Technologies World 2019 conferentie in Las Vegas. De volgende biometrische sign-in en multi-factor beveiligingsopties richten zich tot werknemers die geloven dat ingebouwde beveiligingsfuncties helpen bedrijfsgegevens veilig te houden. De Unified Workspace-oplossing van Dell Technologies vereenvoudigt en versnelt de implementatie, het beheer en de ondersteuning van nieuwe Latitude devices.

Het  nieuwe portfolio van mobiele pc's van Dell is ontworpen met IT-afdelingen in het achterhoofd en heeft als doel om zakelijke gebruikers sneller productief te maken en hen productiever te houden, ongeacht waar, waar en hoe ze werken. De nieuwe Latitudes bevatten nieuwe technologische opties. ExpressCharge biedt een batterijlading van maximaal 80% in slechts één uur, terwijl ExpressCharge Boost in slechts 20 minuten tot 35% oplaadt. Select-systemen bevatten ook de innovatieve ExpressConnect van Dell, die op intelligente wijze de sterkste WiFi detecteert en verbindt voor een tot 40% snellere doorvoer dan een conventionele antenne, wat resulteert in minder verbroken verbindingen, betrouwbaardere bestandsoverdracht en snellere e-mailsynchronisatie.

Een recente Ispos-enquête uitgevoerd door Dell heeft aangetoond dat voltijd werkende volwassenen de ingebouwde beveiligingsfuncties beschouwen als een van de drie belangrijkste factoren bij het kiezen van een pc op het werk. Bijna 80% denkt zelfs dat beveiligingsfuncties in hun pc zijn ingebouwd om de gegevens van hun bedrijf veilig te houden.

Om aan deze zorgen tegemoet te komen, voegen de notebooks nieuwe lagen van enterprise-klasse beveiliging toe die gebruikers het gedoe van het onthouden van wachtwoorden bespaart en een bliksemsnelle, veilige aanmelding biedt. Veel nieuwe Latitudes kunnen nu worden uitgerust met vingerafdruklezers ingebouwd in de aan / uit-knop en Windows Hello-compatibele IR-camera's voor een betrouwbaardere, biometrische authenticatie. Veel systemen kunnen ook worden uitgerust met Dell SafeScreen, nieuwe cameraprivacy-rolluiken en FIPS 201 gecontacteerde smartcardlezer of contactloze smartcardlezer met SafeID om gebruikersreferenties te beschermen. De laptops ondersteunen ook het recentelijk aangekondigde SafeBIOS-hulpprogramma van Dell, dat klanten extra zichtbaarheid geeft op BIOS-wijzigingen door de integriteit van de firmware veilig te controleren in de cloud.

De 10e generatie Latitude portfolio is geoptimaliseerd voor de nieuwe Dell Technologies Unified Workspace terwijl het geven van werknemers een frustratie-free, ready-to-werkervaring.

De nieuwe Latitude-lijn bestaat uit:

Latitude 7000-serie

In 13- en 14-inch-vormfactoren zijn de Latitude 7000-serie als kleine premium business-class notebooks beschikbaar. De laptops zijn ingekapseld in duurzaam, nieuw bewerkt aluminium of koolstofvezelmateriaal en hebben een draaimomentontwerp met variabel koppel en eenvoudige opening met één vinger van het anti-glare, smalle randdisplay. Ontworpen om het leeglopen van de batterij te minimaliseren tijdens gebruik, de innovatieve digitale SafeScreen-technologie vernauwt het gezichtsveld van het scherm voor veiligheid tijdens het werken in het openbaar.

Het portfolio omvat ook de Latitude 7200 2-in-1, die een dunner, lichter ontwerp, geborsteld premiummateriaal van geanodiseerd aluminium en een verlicht toetsenbord heeft. Dit 12-inch, volledig IT-bruikbare apparaat is Dell's meest veilige, beheersbare en feature-rijke afneembare Latitude, evenals de kleinste Dell, voor degenen die prioriteit geven aan draagbaarheid in de tablet-modus.

Alle laptops kunnen worden uitgerust met maximaal 32 GB geheugen en tot een indrukwekkende 20 uurlooptijd op bepaalde configuraties - tot 25% meer dan de vorige generatie. Voor de ultieme mobiele professional biedt de Latitude 7000 ook de eerste narrow border 4x4, CAT16, cellulaire antenne met dynamische antenneafstemming in de pc-industrie, die onderweg gigabit LTE-snelheid levert voor snellere downloads.

Latitude 5000-serie

Deze reguliere zakelijke notebooksbieden ook een breed scala aan zakelijke functies en configuratiemogelijkheden. De Latitude 5000-serie vormt vormfactoren (13-, 14- en 15-inch) in een nieuw met carbonvezel versterkt chassis en een gerichte toonaangevende bedrijfstijd van maximaal 20 uur, waardoor gebruikers ononderbroken kunnen scherpstellen. Narrow-grens HD, Full HD of touchscreen display configuraties en krachtige 8e generatie Intel Core processoren met een optionele aparte grafische kaart te nemen over de meest veeleisende taken.

Daarnaast introduceert Dell Technologies de nieuwe Latitude 5300 2-in-1, 's werelds kleinste mainstream business-class 13-inch 2-in-1 . Met een startgewicht van slechts 3,15 lbs, heeft de Latitude 5300 360 o scharnier-converteerbare een duurzaam Full-HD edge-to-edge Corning Gorilla Glass touchscreen display met anti-glare coating voor een scherm dat gemakkelijker te lezen is. Deze 2-in-1 kan worden geconfigureerd met maximaal 32 GB geheugen en maximaal 1 TB opslag.

Latitude 3000-serie

De nieuwe Latitude 3000-reeks vormt de standaard voor zakelijke notitieboekjes op instapniveau met zakelijke mogelijkheden voor essentiële productiviteit, maar blijft toegankelijk voor elk bedrijf. Nu met een nog kleinere voetafdruk en een bijgewerkte look, zijn de laptops verkrijgbaar in 14- en 15-inch vormfactoren en een verbluffend nieuw 13-inch model, 's werelds kleinste en lichtste 13-inch essentiële zakelijke notebook.

De nieuwste commerciële dockingstations van Dell zijn 's werelds krachtigste oplaadmodule en eerste modulaire dokken met uitbreidbare stroom en connectiviteit. Verkrijgbaar met drie aansluitmogelijkheden - Thunderbolt  3, dubbele USB-C of enkele USB-C en met ExpressCharge en ExpressCharge Boost-technologie-ondersteuning voor Dell-laptops - de nieuwe docks bieden tot 80% lading in één uur en maximaal een uur 35% opladen in slechts 20 minuten op compatibele systemen.

De opwaardeerbare connectiviteit en stroomvoorziening van de dokken voldoen aan de steeds veranderende behoeften van een moderne werkplek, waardoor ze een ideale investering zijn om voor meerdere generaties pc's te worden gebruikt. Intelligente beheermogelijkheden om de implementatie en het beheer te stroomlijnen via unified firmware - betekent dat IT-afdelingen snel updates kunnen uitvoeren zonder eindgebruikers te verstoren.

Prijzen en beschikbaarheid

Dell's 10 ste generatie Latitude portfolio is beschikbaar voor verkoop op 1 mei om Dell.com.

Latitude 7x00-laptops vanaf $ 1,299
Latitude 7200 2-in-1 vanaf $ 999
Latitude 5x00-laptops vanaf $ 819
Latitude 5x01-laptops vanaf $ 1,179
Latitude 5300 2-in-1 vanaf $ 949
Latitude 3x00-laptops vanaf $ 599
De volgende-generatie docks van Dell zijn nu verkrijgbaar bij Dell.com .

Dell Dock (WD19) voor $ 229,99 voor 130W en $ 279,99 voor 180W
Performance Dock (WD19DC) voor $ 329,99
Thunderbolt Dock (WD19TB) voor $ 329,99

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!