Rubrik benoemt Wendy Bahr tot Chief Commercial Officer

Wendy Bahr

02-05-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Rubrik benoemt Wendy Bahr tot Chief Commercial Officer

Cloud Data Management-bedrijf Rubrik benoemt Wendy Bahr tot Chief Commercial Officer. Bahr is verantwoordelijk voor de MSP- en partnerkanalen van Rubrik, hardware- en softwareallianties, Inside Sales en de Professional Services teams.

"Wendy is zonder twijfel één van de meest vertrouwde en gerespecteerde channel executives waar ik in mijn carrière mee heb gewerkt", zegt John Chambers, oprichter en CEO van JC2 Ventures en Chairman Emeritus van Cisco Systems. "Rubrik heeft fantastisch werk verricht op het gebied van de verschuiving naar de cloud en de daaruit voortvloeiende toename van data en is een 'must have' softwareplatform geworden voor zakelijke IT-teams. De toevoeging van Wendy aan het managementteam van Rubrik zal voor een nog grotere groei van het bedrijf gaan zorgen."

Klanten, verkopers en partner verbinden

"Tijdens mijn hele carrière ben ik gepassioneerd bezig geweest met het verbinden van klanten, verkopers en partners op een manier die schaalgrootte, wederzijdse waarde en groei biedt", zegt Wendy Bahr, Chief Commercial Officer bij Rubrik. "Rubrik biedt ondernemingen een eenvoudige oplossing voor een van hun lastigste problemen; gegevens en applicaties beheren in de huidige hybride cloudwereld. Ik ben erg blij deel uit te mogen maken van zo’n innovatief bedrijf waar ik klanten en partners kan helpen om de kracht van data te ontketenen."

Bahr treedt aan bij Rubrik na achttien jaar bij Cisco Systems te hebben gewerkt. In haar meest recente functie van Senior Vice President van de Global Partner Organization, was ze verantwoordelijk voor het beheer en de ondersteuning van meer dan 60.000 partners. Dit wereldwijd verbonden ecosysteem van system-integrators, value-added resellers, distributeurs, servicepartners, onafhankelijke softwareleveranciers en technologiepartners vertegenwoordigde meer dan 80 procent van de omzet van Cisco. Daarnaast was Bahr verantwoordelijk voor Global Virtual Sales en Global Customer Success met een impact van meer dan 10 miljard op de omzet en de Cisco Global Meraki verkooporganisatie.

Go-to-market-strategie via kanalen

"Al sinds de oprichting past Rubrik een 100% go-to-market-strategie via de kanalen toe. Wendy's uitgebreide zakelijke ervaring en haar klantgerichte benadering vormen een geweldige aanvulling op het managementteam van Rubrik", stelt Brett Shirk, Chief Revenue Officer bij Rubrik. "Zij zal een katalysator voor onze toch al sterke verkoopgroei en de groei van onze partners zijn."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud