Wouter Hoeffnagel - 02 mei 2019

NETGEAR Armor Cyber Threat Protection biedt netwerkbrede bescherming

NETGEAR Armor Cyber Threat Protection biedt netwerkbrede bescherming image

NETGEAR, leverancier van netwerkapparatuur voor het slimme huis en kleine bedrijven, lanceert NETGEAR Armor Cyber Threat Protection. Deze beveiligingsoplossing is gebaseerd op Bitdefender en beveiligt alle op internet aangesloten apparaten tegen virussen, malware, gestolen wachtwoorden, identiteitsdiefstal en hacking.

Veel mensen hebben al een antivirusoplossing op hun thuiscomputers geïnstalleerd. NETGEAR wijst erop dat deze oplossing vaak niet effectief genoeg is voor de cyberdreigingen in de huidige wereld. Uit onderzoek blijkt dat er tussen 2018 en 2023 naar verwachting 146 miljard bestanden met persoonlijke informatie, zoals creditcardinformatie of burgerservicenummers, door cybercriminelen zullen worden gestolen.

Netwerkbrede beveiliging

NETGEAR Armor biedt een netwerkbrede beveiliging. Dit betekent dat alle apparaten die op uw Orbi WiFi-netwerk zijn aangesloten beschermd worden, inclusief smart home en IoT-apparaten. Continue scans identificeren en blokkeren malware, zoals virussen, spyware, ransomware en de kwaadaardige links. Indien bedreigingen worden gedetecteerd en geblokkeerd ontvangen gebruikers via de Orbi-app direct een melding van op hun smartphone.

NETGEAR Armor bevat ook Bitdefender Total Security, een volledige antimalware-oplossing voor Android-, iOS-, Windows- en Mac-apparaten.

Prijs en beschikbaarheid

NETGEAR Armor op Orbi is per direct wereldwijd beschikbaar op alle Orbi WiFi Mesh Systems met een Orbi RBR50-router, waaronder de RBK50, de RBK53 en de Orbi Voice (RBK50V). Om te installeren hoeven gebruikers uitsluitend het aanbod te accepteren. Alle Orbi RBR50-routers wereldwijd hebben de firmware-update ontvangen om de installatie van Armor mogelijk te maken. Na de gratis proefperiode van 30 dagen bedragen de jaarlijkse abonnementskosten Euro 69.99.-

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!