Resello en Didacticum Boost your cloud business met Microsoft Azure en CSP seminar

01-05-2019

Resello en Didacticum Boost your cloud business met Microsoft Azure en CSP seminar
(23-05-2019)

Resello, ‘cloud native’ distributeur en Microsoft CSP Indirect Provider en Didacticum, aanbieder van IT (maatwerk)opleidingen en Azure Cloud Integrator, gaan gezamenlijk het seminar ‘Boost your cloud business met Microsoft Azure en CSP’ organiseren. Het event, met Azure als centraal thema, vindt plaats bij golfbaan The Dutch in Spijk op 23 mei aanstaande.

Harald Nuij: “Microsoft Azure groeit razendsnel. Veel bedrijven zijn bezig met de migratie van on-premise naar de cloud, of gaan daar binnenkort mee bezig. Voor de partners die bedrijven ondersteunen bij de migratie naar de cloud liggen daar mooie kansen. Voor veel partners is Azure de bestemming naar keuze en met het Resello platform kunnen ze de adoptie van Azure versnellen. Daarover vertellen we graag meer tijdens het seminar.”

Tijdens het seminar vertelt Timon Bergsma, accountmanager bij Resello, over hoe het Resello platform bijdraagt aan het versnellen van de adoptie van Azure. Daarnaast zal Jeroen Faber, Partner Development Manager bij Microsoft een presentatie geven over het ontwikkelen van businessmodellen rondom Azure en de nieuwste ontwikkelingen van het cloud-platform. Taco Hettema, Directeur Opleidingen bij Didacticum, rondt het programma af met een presentatie over het stimuleren van de adoptie van Microsoft CSP-diensten, de veranderende rol van IT binnen bedrijven en de nieuwe Role-based certificering van Microsoft.

Taco Hettema: “Digitale transformatie en Azure bieden veel kansen, met nieuwe producten en nieuwe manieren van werken. De uitdaging voor Microsoft partners is om het kennisniveau binnen de organisatie op het juiste peil te houden. Mede om die reden heeft Microsoft onlangs nieuwe Role-based certificeringen gelanceerd, die op termijn de MCSA en MCSE certificeringen gaan vervangen. Tijdens het seminar vertellen we graag hoe Microsoft partners met de juiste trainingen het maximale rendement uit hun medewerkers en investeringen in de cloud halen.”

Het seminar vindt plaats op golfbaan The Dutch in Spijk op 23 mei van 14.00 tot 17.00. Deelname is gratis voor Microsoft CSP partners of bedrijven die bezig zijn om Microsoft CSP partner te worden. Onder de deelnemers verloten Resello en Didacticum bovendien een gratis ‘Azure Fundamentals’ of ‘Microsoft 365 Fundamentals’ training voor tot maar liefst 10 personen ter waarde van € 1.950,-. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via https://resello.com/events/seminar-azure.  

Terug naar nieuws overzicht
Cloud