Docker Enterprise 3.0 container platform beschikbaar

01-05-2019 | door: Witold Kepinski

Docker Enterprise 3.0 container platform beschikbaar

Docker heeft op zijn container gebruikersconferentie Docker Enterprise 3.0 aangekondigd, een end-to-end containerplatform waarmee ontwikkelaars snel elk type applicatie kunnen bouwen en delen - van legacy om native te clouden - en ze veilig overal te beheren, van hybride cloud tot de rand.

Docker Enterprise 3.0 biedt nieuwe bureaubladmogelijkheden, geavanceerde ontwikkelingsproductiviteitstools, een vereenvoudigde en veilige Kubernetes-stack en een managed service-optie om Docker Enterprise 3.0 het platform voor digitale transformatie te maken.

"De nieuwe Enterprise 3.0 van Docker belooft de ontwikkeling van 'ontwikkeling naar productie' te automatiseren met nieuwe gereedschappen die de wrijving tussen de teams van ontwikkelaars en operatoren moeten verminderen, 'aldus Jay Lyman, Principal Analyst for 451 Research. "De toevoeging van de Docker Kubernetes-service en het nieuwe managed service-aanbod betekent dat organisaties eenvoudig applicaties kunnen containeren met Kubernetes en gebruikmaken van een consistent proces van desktop- naar hybride cloud."

Docker erkende ook Docker Enterprise-klanten Carnival Corporation, Citizens Bank, Liberty Mutual Insurance, Lindsay Corporation, Nationwide en Visa voor hun respectieve digitale transformatieritten als onderdeel van de Docker Customer Innovation Awards.

"Vandaag hebben we meer dan 750 zakelijke klanten die hun inspanningen op het gebied van digitale transformatie met het Docker-platform ondersteunen," zegt Steve Singh, Chairman en CEO van Docker. "Deze bedrijven gebruiken technologie om innovatie in hun hele organisatie te stimuleren. Als de enige onafhankelijke leverancier van containerplatforms, zijn we verheugd dat we onze klanten een hoge-snelheidsinnovatie, -keuze en -beveiliging kunnen aanbieden in hun hele applicatieportfolio."

Lees meet detail op de site van Docker.

Terug naar nieuws overzicht