Resello lanceert Cloud Academy met Microsoft CSP-trainingen

02-05-2019 | door: Witold Kepinski

Resello lanceert Cloud Academy met Microsoft CSP-trainingen

Resello, ‘cloud native’ distributeur en Microsoft CSP Indirect Provider lanceert de Resello Cloud Academy, met een aanbod aan trainingen voor de nieuwe Microsoft Role-based certificeringen en een serie verschillende webinars. Het bedrijf ondersteunt daarmee zijn partners met de kennis die zij nodig hebben om het beste uit het Microsoft CSP-programma te halen.

Nieuwe manieren van werken, nieuwe producten: in de wereld van digitale transformatie is constante verandering nog de enige constante. Harald Nuij, CCO bij Resello: “De ontwikkelingen bij Microsoft gaan razendsnel. Azure wordt rap doorontwikkeld, het Microsoft CSP programma groeit snel. Als Microsoft CSP Indirect Provider vinden we het belangrijk om onze partners van de juiste kennis te voorzien. Met het lanceren van de Cloud Academy bieden we breed portfolio aan trainingsmogelijkheden aan.”

Ook Microsoft ziet de veranderende rol van IT binnen bedrijven en heeft daarom recentelijk nieuwe Role-based certificeringen geïntroduceerd. Deze nieuwe certificeringen gaan op termijn de bekende MCSA en MCSE certificeringen vervangen.

Harald Nuij (foto): “We starten in de Benelux met Nederlandstalige trainingen die verzorgd worden door onze partner Didacticum. Zij hebben al ruim 20 jaar ervaring in het opleiden en certificeren van IT professionals en bieden maatwerktrainingen tegen standaardprijzen. Daardoor kunnen partners van Resello al trainingen volgen vanaf € 1.950,- per dag.” Voor die prijs kunnen partners tot maar liefst 10 van hun medewerkers op training sturen, bij Didacticum in Capelle aan de IJssel, of op locatie bij de partner zelf. Voor verdere uitbreiding van de Resello Cloud Academy voor partners buiten de Benelux is het bedrijf al in gesprek over samenwerkingsverbanden met verschillende opleiders buiten Nederland.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, msp, Services
Cloud