Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
03-05-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Mike Veldhuis en Witold Kepinski over Dell Technologies World

Tijdens de Dell Technologies World 2019 conferentie in Las Vegas, waar IT-beslissers en business partners samenkomen, sprak Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski in een video update met Mike Veldhuis, directeur sales en marketing van Nalta, een partner van Dell Technologies. Kepinski en Veldhuis bespreken de strategie en partner business van Dell Technologies, waaronder Boomi software en IoT toepassingen. 

Het thema van Dell Technologies World voor dit jaar is 'Real Transformation'. Er zijn 15.000 mensen aanwezig waaronder 4000 business partners.

Dell Technologies is nu een beursgenoteerd bedrijf en wist het afgelopen jaar te groeien met zijn cloud, servers, data storage en hyperconverged (VxRail) aanbod.

Nalta

Nalta.com wil met een brede technologische kennis en een creatieve mindset partners en klanten optimaal laten profiteren van de 'vruchten van het Internet of Things', zoals het IT-bedrijf uit Almere het noemt. Op basis van Dell Boomi iPaaS ontwikkelde Nalta voor het Nederlandse zorgplatform digitalAngel, een van de eerste open IoT-platformen ter wereld. Het platform koppelt en integreert slimme sensoren en zorghulpmiddelen, met als belangrijkste resultaat dat een zorgverlener direct wordt gewaarschuwd als er iets aan de hand is met een patiënt. Het platform, dat volledig modulair is samengesteld, verbetert de kwaliteit van de zorg en verlaagt tegelijk de kosten.

Terug naar video overzicht