WatchGuard breidt partnerprogramma WatchGuardONE uit

02-05-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

WatchGuard breidt partnerprogramma WatchGuardONE uit

WatchGuard Technologies breidt zijn WatchGuardONE-partnerprogramma uit met specialisaties voor Network Security, Secure Wi-Fi en Multi-Factor Authentication (MFA). Aan elke specialisatie zijn specifieke eisen verbonden, onder meer op het gebied van sales en technische trainingen.

Partners die zich in één van deze productgroepen specialiseren, krijgen een volledige WatchGuardONE-status. Ze hebben dan zonder eisen aan omzet of inkoop toegang tot kortingen en ondersteuning voor sales, marketing en techniek. Partners die zich in meerdere productgroepen specialiseren, komen in aanmerking voor een hogere status en extra voordeel. Meer informatie is hier te vinden.

MSP's: trainingen zijn cruciaal

Volgens IPED Consulting heeft 44 procent van de managed service providers (MSP's) moeite om de juiste mensen te vinden en te behouden. Sales en training zijn voor hen de belangrijkste onderdelen van de partnerprogramma's van leveranciers. Mede met het oog hierop zijn in het WatchGuardONE-programma de voordelen voor partners sterk gekoppeld aan gerichte opleidingstrajecten en trainingen.

"Partners willen geen onnodig gedoe om de hoge omzetten te behalen die sommige leveranciers eisen, of producten opnemen in hun portfolio waar klanten helemaal niet om vragen", zegt Michelle Welch, senior vice president of marketing bij WatchGuard. "Partners die specialiseren, krijgen bij WatchGuard dezelfde voordelen en ondersteuning als onze grootste partners. Grootte, bedrijfsmodel of omzet maken hierin geen verschil. WatchGuardONE is voor iedereen toegankelijk. Zo leveren wij securityproducten en -diensten van enterpriseniveau aan het mkb."

Partner first

De specialisaties binnen WatchGuardONE sluiten aan op de partner first-strategie van WatchGuard. Recent kondigde WatchGuard het WatchGuard Cloud-platform aan. Ook integreert WatchGuard zijn producten met remote monitoring and management (RMM)- en professional services automation (PSA)-oplossingen van marktleiders als ConnectWise, Autotask, Tigerpaw en SolarWinds. Partners hebben per direct toegang tot de kosteloze trainingen voor de specialisaties van WatchGuardONE. Meer informatie is hier beschikbaar.

Terug naar nieuws overzicht