Barbara Mulder benoemd tot Marketing Director bij Capestone

03-05-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Barbara Mulder benoemd tot Marketing Director bij Capestone

Barbara Mulder is benoemd tot Marketing Director van 4G distributeur en IoT connectiviteitsspecialist Capestone. Mulder vervult per 1 mei 2019 haar nieuwe functie.

Mulder heeft meer dan 10 jaar ervaring in de zakelijke telecom markt opgedaan en nu gekozen voor Capestone als werkgever. Eerder heeft zij gewerkt aan de opbouw en uitbreiding van het partnerkanaal van Yes Telecom, waar ze onder andere verantwoordelijk was voor alle commerciële marketingactiviteiten. Ook heeft ze veel ervaring met het in de markt zetten van merken, zoals een internationale start-up in smart sensoring en IoT.

Capestone laten groeien

Met de uitbreiding van Barbara Mulder als Marketing Director bouwt Capestone verder aan haar ambitie om het bedrijf verder te laten groeien. Dit door activiteiten in Europa verder uit te breiden, nieuwe verkoopkanalen op te zetten en het omzetaandeel van managed services te vergroten.

“Met mijn kennis en ervaring in het partnerkanaal en in de industrie, wil ik resellers nog beter ondersteunen in de verkoop van onze services. De ambitie om te groeien tot één van de belangrijkste 4G distributeurs in Europa, spreekt mij zeer aan”, aldus Barbara Mulder. Ook de Internet of Things tak van Capestone, Comgate, is onderdeel van deze verdere groeiambitie.

Terug naar nieuws overzicht