Supermicro Scale-Up In-Memory Computing Platforms beschikbaar

06-05-2019 | door: Witold Kepinski

Supermicro Scale-Up In-Memory Computing Platforms beschikbaar

De nieuwe Supermicro Scale-Up In-Memory Computing Platforms zijn beschikbaar beschikbaar zo meldt de hardware leverancier.

De nieuwe Super Micro 4-socket servers, die tweede generatie Intel Xeon schaalbare processors en Intel Optane DC persistent memory ondersteunen, worden nu in volume verzonden.

Supermicro's SuperServer 2049U-TR4 voedt de meest veeleisende en intensieve zakelijke workloads voor cloud aanbieders en mainframe omgevingen. Dit systeem is geoptimaliseerd om optimaal gebruik te maken van de nieuwe 2e generatie Intel Xeon Scalable-processors en het Intel Optane DC permanente geheugen. De 2U-server biedt tot 112 processorcores.

RedHat, SUSE, Ubuntu, VMWare en Windows.

De Multi-Processor-servers van Supermicro zijn ontworpen voor bedrijfskritieke werkbelastingen, zoals realtime OLTP + OLAP, in-memory analytics, virtualisatie en scale-up high performance computing (HPC). Deze servers zijn gecertificeerd voor een breed scala aan populaire besturingssystemen, waaronder RedHat, SUSE, Ubuntu, VMWare en Windows.

AI

Supermicro bemonstert een nieuwe 4U-server met vier 2e generatie Intel Xeon Scalable-processors voor maximaal 112 compute cores en tot 18 terabytes aan geheugen. De SuperServer 8049U-E1CR4T ondersteunt 16 uitbreidingsslots, acht NVMe SSD's en maximaal zes GPU-kaarten. De beste toepassingen voor dit systeem zijn in-memory computing, real-time data-analyse, AI-gevolgtrekking en virtualisatie.

Kubernetes

In een recente studie van Intel en SAP, liet het persistente geheugen van Intel SAP S / 4 HANA toe om tot 12,5 keer sneller te herstarten dan alleen DDR4 en SSD's. Ook opensource en linux leverancier SUSE is positief: "SUSE en Supermicro werken al lang samen aan oplossingen die onze klanten in de digitale economie van dienst zijn", zegt Philip Cockrell , vice president van Worldwide Alliance Sales bij SUSE. "Deze samenwerking leidt wederom tot SUSE-ondersteuning voor Supermicro-oplossingen, waaronder de nieuwste in-memory 4-socket en 8-socket systemen van Supermicro. SUSE, dat het toonaangevende Linux-platform voor SAP-workloads levert, en Supermicro blijven samenwerken aan leveren onze klanten een uitstekende waarde door een basis te leggen voor SAP HANA op Kubernetes-installaties over de hele wereld. "

 

Terug naar nieuws overzicht
Hardware