Witold Kepinski - 07 mei 2019

Veritas NetBackup nu beschikbaar in IBM Marketplace

Veritas NetBackup nu beschikbaar in IBM Marketplace image

Veritas Technologies, speler op het gebied van bedrijfsgegevensbescherming en softwaregedefinieerde opslag, heeft aangekondigd dat haar vlaggenschipproduct, Veritas NetBackup, nu beschikbaar is in de IBM Marketplace en toegang biedt tot gegevens back-up en bescherming voor klanten van IBM Cloud en Veritas.

De back-up- en hersteloplossingen van Veritas helpen organisaties van elke omvang om gegevens te beheren en te beschermen waar deze ook leven, in de hybride cloud of op locatie. Ontworpen voor de uitdagingen van de onderneming, maakt NetBackup het gemakkelijk voor organisaties om hun gegevens te migreren en te beschermen tijdens de volledige cloudreis. Door deze samenwerking vergroot IBM het bereik van NetBackup via verwijzingsverkopen of via managed Backup-as-a-Service (BaaS) -oplossingen op de IBM Marketplace, aldus de twee partners

"Veritas streeft naar een snellere implementatie van de cloud voor organisaties van elke omvang. Om dat doel te bereiken, hebben we het gemakkelijker gemaakt om gegevens te migreren naar, van en binnen de hybride cloud, "zei Barbara Spicek (foto), vice president Global Channels & Alliances, Veritas. "Onze aanwezigheid in de IBM Marketplace biedt nu marktleidende, bedrijfskritische oplossingen voor gegevensopslag en bescherming voor IBM en Veritas bestaande en nieuwe klanten in alle klantensegmenten wereldwijd.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!