Unisys versterkt CloudForte Managed Service met Dell VMware

06-05-2019 | door: Witold Kepinski

Unisys versterkt CloudForte Managed Service met Dell VMware

Unisys heeft tijdens Dell Technologies World 2019 aangekondigd dat de Unisys CloudForte-oplossing voor managed services nu beschikbaar is voor zowel hybride cloudomgevingen, inclusief private clouds, als conventionele datacenters en public clouds.

Met CloudForte for Hybrid kunnen organisaties hun digitale transformatie versnellen zonder buitensporige complexiteit of extreme kosten, aldus Unisys.

De nieuwe oplossing is een aanvulling op de CloudForte-implementaties die Unisys al heeft gelanceerd voor de veel gebruikte Amazon Web Services (AWS) en Microsoft Azure public-cloud-omgevingen. Deze zijn veilig te integreren in het CloudForte for Hybrid-ecosysteem.

VMware

Dell Technologies-software als aanvulling op de Unisys-componenten van CloudForte for Hybrid omvat de virtuele cloudomgeving van VMware en het VMware Enterprise PKS-containeraanbod; tools voor ontwikkeling en modernisering van applicaties van Pivotal; CloudVelox voor workload-migratie; en CloudHealth by VMware voor kostenbeheer.“Digitale transformatie en organisatiebrede cloud-acceptatie nemen snel toe, maar zijn soms onverwacht moeilijk te beheren en te optimaliseren,” zegt Chris Wick, Vice President Infrastructure Transformation Services bij Unisys. “Het aanbod van CloudForte for Hybrid is een service-gedreven aanbod waarmee organisaties een cloud-enabled digitale IT-omgeving creëren door al hun IT-middelen soepel, veilig en kostenefficiënt te integreren en te beheren.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud