Witold Kepinski - 07 mei 2019

Excelero NVMesh aanbod nu ook in Lenovo ThinkSystem portfolio

Excelero NVMesh aanbod nu ook in Lenovo ThinkSystem portfolio image

Excelero, aanbieder van  software gedefinieerde block storage, kondigt een samenwerking aan met Lenovo Data Center Group om de NVMesh softwaregebaseerde block storage oplossingen van Excelero te leveren aan Lenovo-klanten en kanaalpartners over de hele wereld.

De samenwerking maakt het nog eenvoudiger voor organisaties om te profiteren van de doorvoer en efficiëntie van NVMe Flash-opslag op webschaal en op elke schaal aldus de twee partners. Gebruikers kunnen de Non-Volatile Memory Express storage delen via elk netwerk terwijl ze een lokaal of gedistribueerd bestandssysteem gebruiken.

"Lenovo's ThinkSystem-portfolio is ideaal voor Excelero-implementaties - het is een hoogwaardige oplossing die hoge IOPS (Input / Output-bewerkingen per seconde), lage latentie, hoge prestaties en kostenefficiëntie in evenwicht brengt," zegt John Majeski , oprichter en algemeen manager van software en oplossingen voor de datacentergroep van Lenovo. "We zijn verheugd om ons werk met Excelero uit te breiden om de wereldwijde kanaalorganisatie van Lenovo in staat te stellen klanten te helpen optimaal gebruik te maken van Lenovo's hoogwaardige oplossingen in overleg met de innovatieve NVMesh-software van Excelero."

Lees meer details op de site van Excelero.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!