Witold Kepinski - 07 mei 2019

DDN is van plan Nexenta over te nemen

DDN is van plan Nexenta over te nemen image

DataDirect Networks (DDN) is van plan Nexenta Systems, een speler in SDS-gestuurde 5G- en IoT-softwareoplossingen, over te nemen.

De overname voegt enterprise-class scale-up en scale-out softwaremogelijkheden toe voor hardware-, protocol-, stack / platform-, cloud- en app-agnostische implementaties van de productportfolio van DDN. Het brengt 3000 zakelijke, telco- en serviceprovider (SP) -klanten, 300 go-to-market partners, 50 patenten en bijna 2.000 petabytes aan opslagcapaciteit naar DDN's al aanzienlijke klant-, partner- en IP-ecosysteem.

"Nexenta hielp bij het creëren van de markt voor softwaregedefinieerde opslag en behaalde hierin een leidende positie door wereldwijd meer dan 100 miljoen dollar nsoftware in te zetten", aldus Alex Bouzari, CEO en mede-oprichter van DDN. "Met de toevoeging van Nexenta's geweldige team, IP, en zijn visionaire CEO Tarkan Maner, verruimt DDN onze markten verder dan AI, Big Data, virtualisatie en Multi-Cloud, en versnellen we onze investeringen in 5G, IoT en bedrijfssoftware van de volgende generatie. Niemand anders kan zoveel vrijheid, waarde en flexibiliteit op het gebied van datamanagement brengen op de markt. "

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!