SAP PartnerEdge getweakt met integratieoptie voor Build engagementmodel
08-05-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

SAP PartnerEdge getweakt met integratieoptie voor Build engagementmodel

SAP heeft zijn partnerprogramma uitgebreid. De nieuwe integratieoptie voor het Build-engagementmodel in het SAP PartnerEdge- programma is afgestemd op partners die oplossingen ontwikkelen buiten de SAP-softwareomgeving en die hun aanbod willen integreren met SAP-oplossingen die de end-to-end bedrijfsprocessen van klanten verrijken. Dit meldt SAP tijdens de Sapphire Now 2019 conferentie in Orlando.

Partners kunnen profiteren van de nieuwste intelligente oplossingen, enablement en go-to-market middelen en services van SAP.  "Door de nieuwe integratieoptie stelt SAP partners in staat zich buiten de SAP-omgeving te ontwikkelen om hun unieke gegevens-, inhouds- en zakelijke services aan te sluiten op SAP-oplossingen", aldus Karl Fahrbach (foto), chief partner officer van SAP. "Wij erkennen dat onze partners, om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van klanten op hun reis naar intelligente ondernemingen, flexibiliteit vereisen bij het bouwen van aanvullende capaciteiten en het integreren van deze met SAP-oplossingen. Zo helpt het partners hun marktbereik te vergroten en klanten te helpen meer inzicht en intelligentie uit hun bedrijfsprocessen te halen, mogelijk gemaakt door de oplossingen die zij vertrouwen."

Qualtrics

Partners kunnen de integratieoptie aanvragen in SAP PartnerEdge, Build, exclusief of in combinatie met andere engagement-aanbiedingen van het SAP PartnerEdge-programma. De nieuwe optie dekt momenteel de meeste SAP-oplossingen, ongeacht of deze worden geleverd als een cloudservice of een lokale implementatie, met uitzondering van SAP Concur-oplossingen en Experience Management-oplossingen van SAP (Qualtrics).

Zodra een partner de gereedheidscontrole van SAP voor zijn geïntegreerde oplossing heeft voltooid, kunnen ze gebruikmaken van het brede scala aan go-to-market-bronnen en -services die SAP biedt. Partners kunnen hun oplossingen bijvoorbeeld commercialiseren via SAP App Center, de digitale marktplaats voor SAP-partneraanbiedingen.

Lees meer in “Celebrating Two Years of SAP App Center: Seamlessly, Digitally Connecting SAP Partners and Customers,” door Bertram Schulte, chief digital officer bij SAP.

 

Terug naar nieuws overzicht
Software