SAP partners hebben gratis toegang tot SAP test en demosystemen

SAP partners hebben gratis toegang tot SAP test en demosystemen

08-05-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

SAP partners hebben gratis toegang tot SAP test en demosystemen

SAP heeft twaalf maanden gratis toegang voor partners aangekondigd voor het testen en demonstreren van systemen op SAP S/4HANA Cloud intelligente bedrijfssoftware en op SAP C/4HANA oplossingen voor klantervaringen.

Deze aanbiedingen zijn twee van de nieuwe initiatieven die vorig jaar zijn gestart om de toewijding van SAP uit te breiden om partners de juiste middelen te bieden om hun bedrijven en uiteindelijk hun klanten beter te ondersteunen. SAP onthulde de aanbiedingen voor SAP S/4HANA en SAP C/4HANA tijdens de SAP Global Partner Summit in Orlando, Florida. Het event vond vlak voor het Sapphire Now 2019 gebruikersconferentie plaats.

Cloud

SAP-partners in het SAP PartnerEdge-programma die drie consultants hebben die zijn gecertificeerd in operationele mogelijkheden voor SAP-toepassingen die op SAP S / 4HANA Cloud draaien, kunnen in aanmerking komen voor gratis toegang tot de test- en demosystemen . Partners komen ook in aanmerking voor drie consultants die zijn gecertificeerd in operationele capaciteiten voor oplossingen die worden uitgevoerd op SAP C/4HANA. SAP C/4HANA omvat vijf cloudoplossing-portfolio's: SAP Commerce Cloud, SAP Marketing Cloud, SAP Sales Cloud, SAP Service Cloud en SAP Customer Data Cloud.

Intelligent Enterprise

"Het partnerecosysteem van SAP staat centraal in ons vermogen om bedrijven over de hele wereld een routekaart te bieden voor de Intelligent Enterprise", zegt Adaire Fox-Martin, lid van de directie van SAP SE en president van Global Customer Operations. "We evalueren voortdurend de services die we onze partners bieden om ervoor te zorgen dat ze optimaal zijn uitgerust om waarde te leveren aan onze klanten. De test- en demosystemen op SAP S/4HANA Cloud en SAP C/4HANA voor onze vertrouwde partners zijn de nieuwste aanbiedingen in onze voortdurende toewijding aan hun succes. "

De nieuwe aanbiedingen zijn beschikbaar vanaf het derde kwartaal van 2019, met partnerregistratie tot 30 september 2019. Gekwalificeerde partners die test- en demosystemen al hebben gekocht in SAP S/4HANA Cloud of SAP C/4HANA, kunnen hun abonnement 12 maanden kosteloos gebruiken.

Daarnaast kondigde SAP aan dat de test- en demosystemen op SAP S/4HANA Cloud vanaf het derde kwartaal van 2019 voor een aanzienlijk lagere prijs beschikbaar zullen zijn voor partners.

SAP Cloud Platform

In december heeft SAP 12 maanden gratis toegang tot SAP Cloud Platform aangekondigd. Tot op heden hebben meer dan 850 partners zich ingeschreven. Meer dan 1.400 partners bouwen oplossingen op SAP Cloud Platform vandaag, met meer dan 700 apps voor SAP Cloud Platform al beschikbaar in SAP App Center. SAP App Center is de marktplaats voor digitale ondernemingen met meer dan 1800 SAP-partnerecosysteemoplossingen voor een breed scala aan SAP-technologieën en bedrijfsactiviteiten.

Lees meer over Learning Journey interactieve handleidingen op SAP S / 4HANA Cloud en SAP C / 4HANA, en voor certificeringen op SAP S / 4HANA Cloud of SAP C / 4HANA .

Terug naar nieuws overzicht
Cloud