LINKIT breidt haar activiteiten uit naar Duitsland

09-05-2019 | door: Witold Kepinski

LINKIT breidt haar activiteiten uit naar Duitsland

LINKIT, de kennisgedreven IT-sourcingpartner, breidt haar activiteiten uit naar Duitsland onder de naam LINKITSYSTEMS GmbH. LINKITSYSTEMS is met ingang van 1 april 2019 officieel begonnen in Duitsland.

LINKITSYSTEMS, partner van OutSystems, is opgericht om partners en klanten in Duitsland te ondersteunen bij hun digitale transformatie met behulp van hoogwaardige technologieën, zoals OutSystems (een toonaangevende low-codeplatform).

Ruben Bonito, CEO van LINKITSYSTEMS, vermeldt: "We zien talloze mogelijkheden voor low-code-technologie in de Duitse markt. Eind maart introduceerde LINKITSYSTEMS zich in Frankfurt als leverancier van low-code technologieën door middel van een talk en sponsorbooth op de beurs World Class Manetch Digital Transformation & Innovation 2019. Samen met onze partners ITUp en BonCode zijn we in staat complete IT-oplossingen aan te bieden."

Luís Campos, CEO van ITUP, rapporteert: "Het sluit perfect aan bij onze strategie om ITUp wereldwijd te consolideren als de nummer één OutSystems trainingspartner. Met LINKITSYSTEMS als partner van ITUp zien we mooie kansen voor het leveren van trainingen in de DACH-regio."

Harm Garvelink, Sales Director bij Boncode, zegt: "Wij bieden klanten inzicht in de toekomstbestendigheid van hun applicaties. Onze metingen geven op feiten gebaseerde analyses over softwarekwaliteit en architectuur. We kijken er naar uit om deze diensten aan te bieden op de Duitse markt in samenwerking met LINKITSYSTEMS. Samen zijn we goed gepositioneerd om klanten te helpen het meeste uit hun applicaties te halen."

Terug naar nieuws overzicht