Progress Sitefinity 12 biedt beschikbaar in Azure cloud

08-05-2019 | door: Witold Kepinski

Progress Sitefinity 12 biedt beschikbaar in Azure cloud

Progress Software, leverancier van applicatie-ontwikkeling en digitale ervaringstechnologieën, heeft de nieuwste versie van haar platform voor digitaal ervaringsbeheer, Progress Sitefinity 12, aangekondigd. Met deze release wordt Sitefinity naar de Azure cloud gebracht en biedt progress nieuwe niveaus van productiviteit, efficiëntie en snellere time-to-market.

Progress Sitefinity is een productieve en bruikbare Web Content Management (WCM) zo meldt het bedrijf. Deze toepassing is nu cloud-native en beschkibaar als een WCM Platform-as-a-Service (PaaS).

Sitefinity Cloud herdefinieert volgens Progress de productiviteit, maakt de organisatie schaalbaar, elimineert de behoefte aan infrastructuurbeheer en integreert diep Microsoft Azure-services waarmee organisaties zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Aangeboden als een gehoste en beheerde service, biedt Sitefinity Cloud:

Operationele efficiëntie : minimaliseert de belasting van IT-organisaties van bedrijven en verhoogt de snelle time-to-market ter ondersteuning van bedrijfsdoelstellingen

Vereenvoudigd beheer: op unieke wijze gebruik maken van Azure DevOps Lifecycle Management-tooling voor hoge zichtbaarheid in de modernste CI / CD-processen die vereist zijn voor de WCM-omgevingen van vandaag

Minder risico: autoschaalinfrastructuur ondersteund door beschikbaarheid van 99,9% serviceniveau en 24x7 ondersteuning

Beproefde prestaties: levert prestaties van hoge kwaliteit aan bezoekers die tot 1200 paginaweergaves per seconde leveren

Developers

De toepassing is ontwikkeld behoefte aan de ontwikkelaarscontrole en productiviteit. Naast eerder beschikbare functies, zoals hoge uitbreidbaarheid, API-functionaliteit voor implementatie zonder hoofd en centraal multisite en meertalig beheer, heeft Progress Sitefinity 12 voor een MVC-eerste benadering gekozen, waardoor de marktintroductietijd is toegenomen en ontwikkelaars zich gemakkelijk kunnen richten op zakelijke behoeften en het gebruik van populaire third-party frameworks voor snellere time-to-market voor mobiel-eerste webprojecten.

Progress Sitefinity 12 is vanaf heden beschikbaar. Bekijk voor meer informatie www.progress.com/sitefinity-cms. Voor meer informatie over aanstaande Sitefinity webinars kun je hier terecht.

Terug naar nieuws overzicht
Software