Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
09-05-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Signify CIO Kurt De Ruwe over SAP trends en technologie (video)

De redactie van Dutch IT-channel en Executive People is live aanwezig bij bij SAP SAPPHIRE NOW 2019 in Orlando, het event voor klanten en partners van SAP. Interessante cases zijn er onder andere ook van Signify, een speler connected LED-verlichtingssystemen, software en services. Witold Kepinski sprak hierover en over SAP technologie ontwikkelingen in een video update met Kurt De Ruwe, CIO van Signify.

Via een co-innovatiepartnerschap met SAP gebruikt Signify de technologie van Internet of Things om steden nieuwe diensten te bieden die bovenop de verlichtingsinfrastructuur kunnen worden gebouwd. Een van deze projecten resulteerde in een sociale-sentimentenanalyse-tool gebouwd op SAP Cloud Platform dat informatie verzamelt van social media kanalen. Steden, bedrijven en groepen voor structuuronderhoud hebben nu waardevolle informatie over hoe mensen zich voelen over een bepaald verlichtingssysteem - om licht te werpen op wat werkt en manieren om te streven naar voortdurende verbetering.

Tijdens SAPPHIRE 2019 werd er een SAP Next Generation Global Innovation Award uitgereikt aan Signify.

SAPPHIRE NOW werd geopend met een keynote van SAP- topman Bill McDermott en enkele gastsprekers. SAP verkent samen met klanten en partners de nieuwe uitdagingen en kansen die zich voordoen in de belevingseconomie met Experience Management. Aanwezigen horen daar strategieën voor succes van toonaangevende SAP klanten.

Terug naar video overzicht
Software