AVEVA en Cognizant ontwikkelen samen industriële software

10-05-2019 | door: Witold Kepinski

AVEVA en Cognizant ontwikkelen samen industriële software

Cognizant breidt zijn Research & Development (R&D) samenwerking uit met AVEVA, aanbieder van engineering en industriële software. Het doel van de uitbreiding is om geavanceerde industriële software te ontwikkelen die de toekomst in verschillende sectoren, van water en energie tot voeding en infrastructuur, vorm gaat geven.

De meerjarige samenwerking, waar een aantal miljoenen mee gemoeid is, helpt klanten met het implementeren van nieuwe digitale technologieën om hun concurrentiekracht, winstgevendheid, en kapitaalrendement te verbeteren zo melden de twee partners.

Cognizant’s digitale, industriële IoT-, product-, cloud- en software-experts gaan nauw samenwerken met AVEVA’s industrie-experts om een breed aanbod van complexe engineering en industriële software te ontwerpen en bouwen. De ontwikkelde producten omvatten de volledige engineering-levenscyclus, waaronder simulaties, ontwerp, uitvoering, oplevering, planning, operationeel beheer, monitoring en controle en optimalisatie van de prestaties.

Door agile ontwikkelmethoden en best practices in te zetten, kunnen Cognizant-experts samenwerken met AVEVA om de time-to-market voor de nieuwe software te versnellen zo beweren de partners.

Terug naar nieuws overzicht
Software