Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
11-05-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Progress Software partners versnellen digitale innovatie (video)

Progress Software, leverancier van applicatie-ontwikkeling en digitale ervaringstechnologieën, organiseerde zijn jaarlijkse ProgressNEXT event in Orlando, Florida. Op deze bijeenkomst kwamen ook Nederlandse Progress medewerkers, klanten, partners en developers samen. Thema was versnelling van digitale innovatie. Witold Kepinski, hoofdredacteur Dutch IT-channel, was erbij en sprak in een video update met Stephan Leferink (Progress), Jan Aleman (Servoy) en Dimitri Palmen (BCT).

Progress Software heeft tijdens het event de nieuwste versie van haar platform voor digitaal ervaringsbeheer, Progress Sitefinity 12, aangekondigd. Met deze release wordt Sitefinity naar de Azure cloud gebracht en biedt progress nieuwe niveaus van productiviteit, efficiëntie en snellere time-to-market.

Progress Sitefinity is een productieve en bruikbare Web Content Management (WCM) zo meldt het bedrijf. Deze toepassing is nu cloud-native en beschkibaar als een WCM Platform-as-a-Service (PaaS). Sitefinity Cloud herdefinieert volgens Progress de productiviteit, maakt de organisatie schaalbaar, elimineert de behoefte aan infrastructuurbeheer en integreert diep Microsoft Azure-services waarmee organisaties zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Progress kondigde ook de preview van Progress Unite UX aan. Dit is een oplossing voor het samenbrengen van design en development door de integratie met bestaande ontwerptools voor het snel en automatisch vertalen van het ontwerp naar pixel-nauwkeurige front-end.

Terug naar video overzicht
Software