Witold Kepinski - 12 mei 2019

Nutanix Mine with Veeam vereenvoudigt secundaire opslag

Nutanix Mine with Veeam vereenvoudigt secundaire opslag image

Nutanix, speler op het gebied van cloud computing en hyperconverged infrastructuur (hci) voor ondernemingen, en Veeam Software, speler op het gebied van back-upoplossingen voor Cloud Data Management, kondigen Nutanix Mine with Veeam aan. Het betreft een toepassing die bestaat uit Nutanix enterprise cloud computing en Veeam in Cloud Data Management. Het betreft een volledige stackoplossing.

Voor bedrijven die hun datacenter willen moderniseren, kan het beheer van afzonderlijke silo's van infrastructuur voor kritieke capaciteiten complex en tijdrovend zijn, waardoor initiatieven worden ontnomen die van belang zijn voor het bedrijf. Door Veeam Backup & Replication volledig te integreren met het Nutanix Enterprise Cloud Platform, maakt Nutanix Mine met Veeam het gemakkelijk voor klanten om hun back- upomgeving te implementeren en te beheren, zodat bedrijfsgegevens worden beschermd en IT zich kan richten op het leveren van nieuwe mogelijkheden aldus de twee partners.

Secundaire Storage

"We hebben nauw samengewerkt met Veeam, onze strategische partner, om Nutanix Mine met Veeam te ontwikkelen, zodat het het beheer en de bescherming van gegevens en applicaties eenvoudiger wordt gemaakt", zegt Sunil Potti, Chief Product and Development Officer van Nutanix. "We zijn verheugd dat onze gezamenlijke klanten eenvoudig hun secundaire opslagomgeving kunnen plannen, aanschaffen en beheren naast hun primaire datacenteractiviteiten. Het verminderen van de complexiteit in het datacenter, zodat IT-organisaties zich kunnen concentreren op het ondersteunen van de algemene bedrijfsgroei, is de basis van ons bedrijf."

Backup en Replication

Nutanix Mine met Veeam wordt verkocht door Nutanix en kan in enkele minuten worden geïmplementeerd en vereenvoudigt de volledige levenscyclus van back- upbewerkingen, inclusief permanent beheer, opschaling en probleemoplossing. Het aanbod combineert zeer efficiënte opslag in samenwerking met Veeam Backup en Replication, waarmee klanten uitgebreide databescherming voor al hun werklasten - virtuele, fysieke en privécloud - kunnen realiseren om aan de toenemende bedrijfsbehoeften voor uptime en productiviteit te voldoen.

Applicaties

"Veeam en Nutanix hebben een bewezen staat van dienst op het gebied van samenwerking en innovatie. Het samenbrengen van onze individuele, toonaangevende producten om nieuwe, waardevollere oplossingen aan onze klanten te leveren, is een ideale stap voor onze partners en klanten, zegt Ratmir Timashev, medeoprichter en uitvoerend vicevoorzitter van Sales & Marketing bij Veeam. "Nutanix Mine met Veeam is de eerste Veeam back-end geleverde kant-en-klare secundaire opslagoplossing met Veeam Backup & Replication geïntegreerd om elke fase van de levenscyclus van het product te vereenvoudigen. Nutanix deelt een gemeenschappelijk doel met Veeam om IT-complexiteit te verwijderen en de toegankelijkheid van applicaties te garanderen, waardoor ze een uitstekende partner zijn voor Veeam om mee naar de markt te gaan voor een geïntegreerde oplossing. Nutanix Mine met Veeam biedt een enkele, eenvoudig te implementeren en gemakkelijk te beheren oplossing, zodat onze klanten en partners sneller kunnen reageren op de steeds veranderende eisen van zakelijke gegevensbeveiliging."

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!