Fujitsu Managed Service voor Endpoint Security

Fujitsu Managed Service voor Endpoint Security

14-05-2019 | door: Redactie

Fujitsu Managed Service voor Endpoint Security

Fujitsu lanceert een nieuwe Managed Service voor Uniforme Endpoint Security (UES). Deze dienst zorgt voor complete zichtbaarheid en verbeterde beveiliging van devices door digitale bedreigingen tijdig te ontdekken. Hiermee voorkomen organisaties het verlies van gegevens of schade aan reputatie.

Bedrijven die op meerdere locaties actief zijn, lopen een groter risico als het gaat om cyberveiligheid. Door het gebruik van verschillende besturingssystemen en devices zijn veiligheidsbedreigingen aan de rand van een netwerk voor veel ondernemers een uitdaging. Devices die zich hier bevinden, zijn voor aanvallers de meest gangbare plek om binnen te komen in het netwerk. Fujitsu´s nieuwe Managed Service biedt de zekerheid van uniforme beveiliging van devices. Dit maakt beheer en beveiliging efficiënter en vergroot de zichtbaarheid van de bedreigingen. Fujitsu’s Endpoint Security voorspelt en ontdekt bedreigingen waaraan devices in het hele bedrijf worden blootgesteld. De dienst combineert Endpoint Protection (EPP), Next Generation Antivirus (NGAV) en Endpoint Detection and Response (EDR) mogelijkheden in één oplossing aldus de leverancier.

De jaarlijkse kosten van cybercriminaliteit worden door het Centrum voor Strategische en Internationale Studies geschat op 600 miljard dollar – bijna één procent van het mondiale BBP. De nieuwe UES-methodologie van Fujitsu combineert de voordelen van verschillende bestaande oplossingen voor Endpoint Security. De storingsvrije, uniforme en geautomatiseerde benadering verkleint het risico voor organisaties om slachtoffer te worden van cybercriminaliteit, zo meldt de leverancier.

Prijzen en beschikbaarheid

De Managed Service voor Uniforme Eindpuntbeveiliging (UES) van Fujitsu is per direct beschikbaar voor klanten in Europa, rechtstreeks via Fujitsu. De prijzen variëren afhankelijk van land en configuratie.

Terug naar nieuws overzicht