Commvault vergroot backup met integratie Nutanix Files 3.5

14-05-2019 | door: Witold Kepinski

Commvault vergroot backup met integratie Nutanix Files 3.5

Commvault, speler op het gebied van wereldwijde bedrijfssoftware bij het beheer van gegevens voor cloud- en on-premises omgevingen, heeft aangekondigd dat Commvault Complete back-up en -recovery nauw integreren met gegevensbeveiliging voor Nutanix Files 3.5.

De introductie van Nutanix Files 3.5 biedt een enterprise-grade, scale-out bestandsopslagoplossing die gebruik maakt van de cloud-gebaseerde flexibiliteit van de Nutanix HCI-architectuur. Als gevolg hiervan kunnen klanten eenvoudig migreren naar de Nutanix Files-oplossing, ondersteund door Commvault, om tijd en middelen te besparen en tegelijkertijd kritieke SLA's af te leveren, aldus de twee partners

De integratie stelt Commvault in staat Enterprise Recovery-ondersteuning te bieden voor de nieuwste introducties van Nutanix. Bestanden die zijn beveiligd met Commvault Complete Backup en Recovery hebben een volledig scala aan granulaire herstelopties, evenals herstel vanaf elke beheerde kopie die ergens is opgeslagen (cloud, multi-cloud, on-premises, hybride) en herstel naar elke locatie.

"Onze samenwerking met Commvault helpt ons tegemoet te komen aan een duidelijke behoefte van klanten aan gegevensbescherming en herstel van bedrijfsklasse in een multi-cloudwereld", aldus Dave Kresse Vice President en General Manager van Nutanix Files. "Commvault's steun voor Nutanix Files 3.5 direct uit de poort is een bewijs van onze nauwe technische en go-to-market-relatie. We zijn beter samen en onze samenwerking biedt klanten innovatieve technologieën die hen helpen het pad naar de markt te versnellen en nieuwe inkomstenstromen te bouwen - en het wordt allemaal ondersteund door de steun van twee marktleiders."

"Nutanix Files breidt de HCI-waardepropositie uit naar een top-tier enterprise data-oplossing, en met de strakke integratie die Commvault toevoegt aan de beschermingslaag, kunnen organisaties de nieuwe oplossing adopteren, ondersteund door meer bescherming en controle", aldus Brian Brockway, Chief Technology Officer, Commvault. "Onze engineeringteams hebben een lange geschiedenis van samenwerken om waarde toe te voegen aan onze oplossingen. Vandaag zijn we er trots op om de marktleider te blijven in het koppelen van uitgebreide ondersteuning voor gegevensherstel voor innovaties in de Nutanix-portfolio."

Commvault-integratie met Nutanix-bestanden 3.5 Functiesamenvatting:

Volledige beveiliging op basis van snapshots en back-ups voor CIFS (gemeenschappelijk internetbestandssysteem - Windows-bestandsshares) en NFS (gedeelde netwerkbestanden / Linux / Unix-bestanden)

Wijzig File Tracking (CFT) API-integratie

Automatische ontdekking van het delen van Nutanix-bestanden

Uitgebreide granulaire herstelopties - bestanden, mappen, versies en meer

Integratie van Commvault Storage Policy, waardoor back-upgegevens op locatie, offsite of in de cloud kunnen worden opgeslagen

Herstel naar het originele deel van Nutanix Files of een compatibele bestandslocatie die kan worden geadresseerd door Commvault

Ondersteuning voor geavanceerde analyses en gebruik van gegevensbeheer met Commvault Activate

Vereenvoudigde configuratie en eenvoudige bediening

Op SLA gebaseerd beheer, compliance en rapportage

Beschikbaarheid

Geïntegreerde ondersteuning voor Nutanix Files 3.5 is beschikbaar in de huidige versie van Commvault Complete Backup and Recovery.

Terug naar nieuws overzicht