Nuvias UC wordt distributeur voor Poly in Benelux

14-05-2019 | door: Witold Kepinski

Nuvias UC wordt distributeur voor Poly in Benelux

Distributeur Nuvias UC breidt haar UC portfolio in de EMEA uit door de distributeurstatus te behalen voor het assortiment poly-headsets in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Benelux.

Poly combineert kwalteit in spraak- en videocommunicatietechnologie van Polycom en Plantronics en biedt innovatieve, slimme oplossingen voor de moderne werkplek, waardoor het perfect past in het UC-assortiment van Nuvias zo meldt de distributeur.

Steve Harris, MD Nuvias UC: "Wij zijn experts in collaboration en unified communications-technologie voor de channel. We hebben een lange geschiedenis waarin we partners in staat te stellen om hun klanten eersteklas oplossingen te bieden. Dankzij de toevoeging van het Poly-headsetportfolio kunnen we de gebruikerservaring verder verbeteren. Ons vermogen om een ??end-to-end UC-oplossing van Poly te leveren, betekent dat onze partners een volledig geïntegreerde, open oplossing kunnen bieden die wordt geïmplementeerd en beheerd via ons 2-tier online bestelplatform HUB en provisioning- en beheertools Dovetail."

Nuvias UC combineert technologieën van meerdere leveranciers voor het snelgroeiende marktsegment van video- en voice collaboration. Poly verbetert deze oplossingen met zijn hoogwaardige end-points om een ??echt uniek voice en video collaboration portfolio voor de partners aan te bieden.

Partners kunnen via Nuvias Capital ook toegang krijgen tot Device-as-a-Service (DaaS) en andere  financieringsoplossingen.

Terug naar nieuws overzicht