Copaco levert IBM SPSS via 2tCloud platform

14-05-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Copaco levert IBM SPSS via 2tCloud platform

Copaco breidt haar 2tCloud portfolio uit met de oplossingen voor toepassing op het gebied van data analyse, kunstmatige intelligentie en machine learning IBM SPSS Statistics en Watson Studio Desktop. Beide oplossingen zijn als onderdeel van de IBM Cloud Marketplace per direct beschikbaar via het eigen cloud services delivery platform 2tCloud.

IBM SPSS (Statistical Package for the Social Sciences) is een statistisch computerprogramma. De oplossing helpt bedrijven en organisaties bij het analyseren van data, het verkrijgen van inzichten in deze data en het maken van voorspellingen op basis van deze data.

SPSS + AI = Watson Studio Desktop

IBM Watson Studio vindt haar toepassing bij het ontwikkelen van oplossingen op het gebied van kunstmatige intelligentie en machinelearning. Het helpt data wetenschappers, data analisten en applicatieontwikkelaars om eenvoudig data te kunnen verwerken, voorspellende modellen te bouwen en machines zelflerend te maken.

Bianca van Engeland, Business Director Software Solutions Group, Copaco: "Als leverancier van een totaaloplossing voor clouddiensten zijn we er trots op dat IBM SPSS Statistics onderdeel is van ons 2tCloud portfolio. IBM SPSS is een van de vele oplossingen die wij de komende tijd gaan introduceren via de IBM Marketplace op 2tCloud. Op de IBM Marketplace vinden onze partners steeds meer IBM SaaS producten terug zodat zij nog gemakkelijker online zaken kunnen doen. Daarnaast ondersteunen wij partners met educatie en digitale transitie middels onze eigen Cloud Value Academy."

Kennispartner

Met de IBM Marketplace als one stop shop voor IBM SaaS producten is Copaco een kennispartner. Resellers hebben geen extra registratie of certificeringen meer nodig, waardoor zij direct kunnen beginnen met het verkopen van SaaS-diensten.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud