Dirk Marichal wordt vice-president sales Cohesity EMEA

15-05-2019 | door: Witold Kepinski

Dirk Marichal wordt vice-president sales Cohesity EMEA

Cohesity, speler in hyperconverged secundaire data opslag, heeft de benoeming aangekondigd van Dirk Marichal als vice-president sales voor de EMEA-regio.

Marichal zal volledig toezicht houden op de bedrijfsontwikkeling en verkoopactiviteiten van het bedrijf in de hele regio, zodat er een nauwe afstemming is tussen de groeiende partner busienss van Cohesity en de go-to-market-strategie van het bedrijf. Marichal zal toezien op de snelle expansie van Cohesity in heel EMEA.

In deze hoedanigheid stelt Marichal klanten en partners in staat om de moderne datamanagementmogelijkheden van Cohesity te omarmen die back-updata productief maken en radicale eenvoud bieden voor archivering, disaster recovery, ransomwarepreventie, testen en ontwikkeling, en nog veel meer - alles binnen één oplossing. Bovendien zal Marichal een cruciale rol spelen bij het helpen van klanten bij het oplossen van grote uitdagingen op het gebied van gegevensfragmentatie .

Marichal heeft meer dan 20 jaar ervaring in een breed scala aan software- en hardwaretechnologiesectoren, waaronder netwerken, beveiliging, datacenters en hyperconverged infrastructuur. Marichal heeft ook uitgebreide expertise in het helpen van klanten bij het verbeteren van hun activiteiten binnen on-premises, hybride en cloud-omgevingen.

Marichal was eerder vicepresident van de verkoop bij Avi Networks, met verantwoordelijkheid voor EMEA en India. Daarvoor had de Belg een vergelijkbare rol bij Nutanix, waardoor de wereldwijde boekingen in drie jaar met 25 procent toenamen. Voorafgaand aan Nutanix leidde Dirk de verkoop van EMEA bij Infoblox.

Cohesity heeft onlangs aangekondigd dat de omzet in EMEA met 365 procent is gestegen, met een sterke groei in een groot aantal sectoren, waaronder financiële dienstverlening, de publieke sector en de gezondheidszorg. In de afgelopen maanden is het EMEA-team uitgegroeid tot meer dan 100 werknemers, ongeveer 10 procent van het totale personeelsbestand.

Terug naar nieuws overzicht