Lenovo onthult nieuwe devices

15-05-2019 | door: Pieter Werner

Lenovo onthult nieuwe devices

Tijdens Lenovo’s jaarlijkse evenement Transform 3.0 at Accelerate heeft Lenovo een reeks nieuwe aankondigingen gedaan: van PC’s tot Augmented Reality en van Internet of Things- tot beveiligingsoplossingen. 

ThinkReality is een nieuw geintroduceerd submerk bestaande uit hardware en software dat zakelijke gebruikers helpt om bijvoorbeeld AR-toepassingen te gebruiken om assistentie te krijgen, reparatietijd te verkorten, fouten te elimineren en complexe werkstromen te stroomlijnen.

Het ThinkReality-platform is bedoeld om het voor enterpriseklanten zo makkelijk mogelijk te maken om AR en VR-applicaties te gebruiken via verschillende besturingssystemen, cloud services en apparaten, waaronder de nieuwe ThinkReality A6. Dit is een lichtgewicht handsfree-apparaat om simpele en complexe AR-oplossingen te implementeren.

End-to-End IoT-oplossingen

Lenovo maakt bedrijven naast de hardware en pc’s slimmer door het ThinkIoT ecosystem of offerings toe te voegen. ThinkIoT’s portfolio bevat krachtige edge computing-apparaten zoals ThinkCentre Tiny of de volledige nieuwe ThinkCentre Nano IoT, de EPC300 en een reeks aan sensoren voor onder meer high-powered smart camera’s, motion-enabled lighting en facial recognition-apparaten. Van consultancy en implementatie tot de bijscholing van werknemers en het inschakelen van voorspellende analyses, de complexe verbindingen van services, software en apparaten worden georkestreerd door de oplossingenarchitecten van Lenovo om zakelijke resultaten voor klanten te verbeteren. Dit is mogelijk met ThinkIoT’s warehouse automation solution.

Lenovo en Microsoft IoT-samenwerking

Lenovo toonde ThinkIoT offerings powered by Azure om de digitale transformatie van klanten te versnellen met Azure SQL Database Edge en oplossingen voor specifieke sectoren. Klanten die nu Azure oplossingen voor IoT, AI en datamanagement implementeren, kunnen dat nu doen met het volledige spectrum van Lenovo. Dit is inclusief de ECP300 edge gateway en IOT510C Smart Camera, ThinkCentre Nano IoT en ThinkSystem SE350 edge server.

ThinkCentre Nano and Nano IoT

De ThinkCentre M90n is de meest compacte zakelijke desktopserie ter wereld.1 Modellen zijn een derde van de grootte van de ThinkCentre Tiny en kunnen tot 30% energie besparen. ThinkCentre M90n-1 Nano past overal: achter de monitor, onder de tafel of in de kast. De ThinkCentre M90n-1 Nano is ontworpen voor gevoeligere omgevingen, zoals in de industrie. De ThinkCentre M90n Nano is beschikbaar vanaf augustus 2019 vanaf €799 en de ThinkCentre M90n Nano IoT vanaf €649.

ThinkBook 13s

Lenovo lanceert een nieuw submerk voor het MKB genaamd ThinkBook. Het merk start met een lijn ultradunne laptops. Thinkbook is speciaal ontwikkeld voor MKB’ers die zowel design als een goede prijs waarderen.

De ultra-dunne ThinkBook S-serie is in Nederland alleen beschikbaar in een 13-inch model. Voor meer details, zie het ThinkBook-persbericht hier. Thinkbook 13s is vanaf juni 2019 beschikbaar vanaf €699.

ThinkPad X1 Extreme Gen 2

De ThinkPad X1 Extreme Gen 2 verbetert zijn voorganger met grote upgrades waaronder tot 9th Gen Intel Core i9-processors en NVIDIA GeForce GTX 1650 GPU men Max-Q design en een verdubbeling van de opslagcapaciteit van 4TB. De ThinkPad X1 Extreme Gen 2 is vanaf augustus 2019 beschikbaar vanaf €1499.

ThinkShield voor de beste bescherming

ThinkShield is een volledige aanpasbare suite aan beveilingsservices, software en hardware om zakelijke apparaten te beveiligen. Het ThinkShield-portfolio is ontworpen om beveiliging te optimaliseren voor alle Lenovo Think apparaten, datacenters en oplossingen. Voor meer details, zie hier.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware