Appian integreert Google AI voor klanten

15-05-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Appian integreert Google AI voor klanten

Appian kondigt tijdens zijn event in San Diego de beschikbaarheid van Appian AI aan: een snelle én kosteloze manier voor Appian-klanten om de beste Artificial Intelligence (AI) mogelijkheden toe te voegen aan elke applicatie die is ontwikkeld op het Appian-platform. De initiële AI-diensten worden mogelijk gemaakt door Google Cloud Platform en zijn inbegrepen bij het Appian-platform; extra kosten kunnen van toepassing zijn bij verhoogd gebruik.

Hoogwaardige bedrijfsapplicaties die de mogelijkheden van AI integreren in menselijke workflows, zoals beeldherkenning en sentimentanalyse, kunnen helpen om de klantervaring te transformeren, de interne bedrijfsvoering te optimaliseren en de kosten te verlagen. Het ontwikkelen van zulke applicaties kan echter ingewikkeld en kostbaar zijn.

Appian AI maakt AI simpel en praktisch voor Appian klanten. Appian's no-code Connected System integratie maakt het creëren van door AI aangestuurde zakelijke apps eenvoudig. Als aanvulling op ‘drag-and-drop’ compositie, elimineert Appian de complexiteit van het afsluiten van een contract met Google als een third-party provider, het inschatten van de juiste financiering en het gebruiken van de Google Console voor het beheer van beveiliging, projecten en serviceaccounts.

"We willen iedereen een kosteloze en eenvoudige manier bieden om AI te gebruiken in al hun bedrijfsapplicaties", zegt Medhat Galal, Vice President Software Development bij Appian. "Wij maken een link aan naar de AI-services van Google en onze klanten kunnen gelijk van start. Bovendien nemen wij de volledige kosten in de gratis Tier van Appian AI op ons, waardoor de klant alleen nog maar hoeft na te denken over welke diensten hij nodig heeft om zijn bedrijfsuitdaging op te lossen".

Appian AI bouwt voort op de visie en architectuur van Appian's “Connected Systems” die eerder dit jaar is aangekondigd. De architectuur van Appian's low-code platform maakt Appian de centrale orkestrator van een groeiend ecosysteem van third-party applicaties en diensten die geïntegreerd zijn door middel van no-code plug-ins.

Appian AI-diensten bevatten:

Google Translate API – inclusief Language Detection en Translation Services
Google Vision API - waaronder Label Detection, Optical Entity Recognition (OCR) en verbeterde OCR services
Google Natural Language - waaronder Entity Recognition, Sentiment Analysis, Syntax Analysis en Content Classification services
Soepel opstarten en directe toegang voor alle Appian Cloud- en on-premise klanten
Volledige Google Console administratie en beheer door Appian
Google Cloud Storage ter ondersteuning van deze diensten

Terug naar nieuws overzicht