Redactie - 16 mei 2019

ConoScenza behaalt VMware MSC Data Center Virtualization

ConoScenza, trusted advisor op het gebied van werkplek-IT, is door VMware onderscheiden met de Master Services Competency (MSC) Data Center Virtualization. VMware rijkt deze MSC-kwalificatie uit aan partners als erkenning voor hun expertise en ervaring binnen een specifieke VMware-oplossingsgebied.

“De onderscheiding MSC-DCV is een mooie waardering voor onze VMware-professionals die zich dagelijks bezig houden met het ontwerpen, implementeren en beheren van VMware-technologie bij onze klanten. Daar zijn we dan ook trots op. Daarnaast zijn we nu nog beter in staat om onze klanten te ondersteunen op VMware-vlak”, aldus Marcel Funke (foto), Directeur van ConoScenza.

Master Services Competency programma

“VMware is gecommitteerd om eindgebruikers te helpen VMware technologie optimaal te omarmen en maximaal te benutten. Hiervoor stimuleren we actief partners om autonoom services en praktische kennis over geavanceerde technologieën te ontwikkelen. En het Master Services Competency programma, gelanceerd medio 2018, is daarin één van de strategische pijlers om die delivery capaciteit en competencies in ons brede partner landschap verder te vergroten. We vragen daarin wel een substantiële investering in VMware kennis te doen, in ruil voor de optimale positionering voor het invullen van services contracten en extra ruchtbaarheid”, vertelt Kenneth del Rio van Heese, Manager Business Partner Benelux.

Digital enterprise 

“ConoScenza is een sterke speler op het gebied van Data Center Virtualization en End User Computing. Met het behalen van de eerste Master Services Competency voor Data Center Virtualization laat ConoScenza de commitment zien om klanten te voorzien van de juiste kennis. Wij feliciteren ConoScenza met het behalen van deze master services competency op vlak van Datacenter Virtualization. Daarnaast heeft ConoScenza de ambitie uitgesproken om nog een Master Services Competency te gaan behalen voor Desktop & Mobility. Hierdoor zal ConoScenza een nog grotere strategische rol gaan spelen in de transformatie van eindklanten naar een volledige digital enterprise”, aldus Del Rio van Heese.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!