Axis Communications benoemt Jeroen Dijkmans van Gunst tot Account Manager Nederland
15-05-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Axis Communications benoemt Jeroen Dijkmans van Gunst tot Account Manager Nederland

Axis Communications, leverancier van intelligente netwerkvideo-oplossingen, breidt het salesteam verder uit. Jeroen Dijkmans van Gunst (57) is benoemd tot Account Manager Nederland.

Dijkmans van Gunst richt zich in zijn nieuwe functie op de end-to-end-oplossingen van Axis in Nederland, gericht op het midden- en kleinbedrijf. Hij wordt onder andere verantwoordelijk voor de nauwe samenwerking tussen alle betrokken partijen, het beheer van geautoriseerde partners en het vergroten van het partnernetwerk.

Uitbreiding van salesteam

De aanstelling is onderdeel van een algehele uitbreiding van het salesteam in Nederland en Duitsland, dat onder leiding staat van Thorsten Grimm (Manager Area Sales Middle Europe) en recent is versterkt met Sonja Simonutti en Thomas Rubis, beiden als Account Managers verantwoordelijk voor end-to-end-oplossingen van Axis in de Duitse markt.

Hierdoor kan het snelgroeiende Axis-partnernetwerk in beide landen vanuit een centraal en persoonlijk aanspreekpunt worden ondersteund. Hierbij wordt rekening wordt gehouden met het groeiende aanbod van slimme Axis-oplossingen, onder meer op het gebied van netwerkaudio en toegangscontrole.

'De beste ondersteuning bieden'

"De end-to-end-oplossingen van Axis bieden enorm veel mogelijkheden, bijvoorbeeld voor kleine tot middelgrote winkels, scholen en kantoren", aldus Dijkmans van Gunst. "Het is voor ons erg belangrijk om zowel bestaande als nieuwe partners de best mogelijke ondersteuning te bieden. Door ons salesteam te versterken, kunnen we onze partners helpen op een slimme manier te blijven groeien."

Dijkmans van Gunst werkt al ruim dertien jaar voor Axis Communications en was hiervoor onder andere Inside Sales Account Manager Small Business en Distribution Account Manager Benelux. Hij is op 1 februari aan zijn nieuwe functie begonnen en heeft het Axis-kantoor in Capelle aan den IJssel als standplaats.

 

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People