Witold Kepinski - 17 mei 2019

Egress opent Europees hoofdkantoor in Amsterdam

Egress opent Europees hoofdkantoor in Amsterdam image

Egress, aanbieder van People Centric data security-oplossingen, kondigt officieel zijn komst naar Europa aan. Het bedrijf, dat organisaties ondersteunt in het veilig ontvangen, beheren en delen van informatie, heeft voor Amsterdam gekozen als locatie voor het hoofdkantoor in Europa.

De keuze is op de Nederlandse hoofdstad gevallen vanwege de reputatie die Amsterdam heeft op het gebied van technologische innovatie en de aanwezigheid van toptalent op het gebied van dataveiligheid zomeldt Tony Pepper, CEO van Egress.

Egress heeft een significante groei doorgemaakt in 2018: het aantal nieuwe SaaS-abonnementen steeg met 64% en 93% van de bestaande klanten verlengde het contract. Het toont de loyaliteit van het klantenbestand van het bedrijf en laat het grote vertrouwen zien in het People Centric platform. In december 2018 ontving het bedrijf 40 miljoen dollar uit het Series C fonds, geleid door het private equitybedrijf FTV Capital, ter ondersteuning voor de snelle groei.

Axel van Drongelen, General Manager bij Egress: “Net als in het Verenigd Koninkrijk betekent de introductie van GDPR dat Europese organisaties steeds meer de balans zoeken tussen de hogere eisen die gesteld worden aan de naleving van de regelgeving enerzijds, en het beheren van het risico van bedreigingen van binnenuit anderzijds. Het trackrecord en de reputatie van Egress voor het leveren van innovatieve oplossingen voor gegevensbeveiliging in andere markten, tonen aan dat we klaar zijn om organisaties te ondersteunen bij het aangaan van deze uitdagingen en het bereiken van hun bedrijfsdoelstellingen.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!