Cisco winst groeit met dubbele cijfers

16-05-2019 | door: Witold Kepinski

Cisco winst groeit met dubbele cijfers

Cisco heeft de resultaten over het derde kwartaal van zijn gebroken boekjaar bekend gemaakt voor de periode eindigend op 27 april 2019. Cisco rapporteerde een omzet in het derde kwartaal van 13 miljard dollar, een stijging van 6 procent. De nettowinst bedroeg 3 miljar dollar, een stijging van 13 procent. De omzet in de EMEA regio steeg met 5 procent. 

Zoals eerder bekendgemaakt, heeft Cisco de verkoop van de Service Provider Video Software Solutions (SPVSS) voltooid in het tweede kwartaal van het fiscale jaar 2019 op 28 oktober 2018.

"Onze sterke prestaties in het kwartaal waren over de hele linie, als gevolg van het vertrouwen van onze klanten in onze strategie, ons bedrijfsmodel en ons toonaangevende portfolio", aldus Chuck Robbins (foto), voorzitter en CEO van Cisco. "Technologie is de kern van de strategie van onze klanten en we bouwen de technologie om hen te helpen hun zakelijke doelstellingen te bereiken."

"We hebben het in het derde kwartaal goed gedaan, met een omzetgroei van 6%, een niet-GAAP-winst per aandeel van 18% en sterke marges en cashflow", zegt Kelly Kramer , CFO van Cisco. "We blijven investeren in onze innovatiepijplijn om op lange termijn winstgevende groei te realiseren, terwijl we ons bedrijfsmodel met succes ontwikkelen door middel van software-aanbiedingen en abonnementen en waarde leveren voor aandeelhouders."

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Software