Witold Kepinski - 17 mei 2019

Atos lanceert BullSequana Edge supercomputer server

Atos introduceert op haar Atos Technology Days de BullSequana Edge: de krachtigste supercomputer server die nu op de internationale markt beschikbaar is.

De BullSequana Edge is in staat IoT-data veilig te beheren en verwerken, dichtbij de bron waar gegevens worden ontsloten. Bovendien kunnen op de BullSequana Edge toepassingen op het gebied van kunstmatige intelligentie real time draaien, zodat een uiterst hoge efficiency en snkunstelle totstandkoming van besluitvormig mogelijk is. Met de BullSequana Edge kunnen organisaties drempels als een beperkte bandbreedte, trage netwerkverbindingen en kosten voor de verwerking van data, overwinnen.

De BullSequana Edge is geschikt voor omgevingen en sectoren waarin snelle responsetijden cruciaal zijn - zoals Manufacturing 4.0, in zelfrijdende auto’s, de gezondheidzorg en de beveiliging van luchthavens - en waar IoT-data in real time moeten worden verwerkt en geanalyseerd.

Verkrijgbaarheid
De BullSequana Edge is vanaf nu verkrijgbaar en kan als standalone infrastructuur worden aangeschaft of in combinatie met een softwareplatform, zoals Atos Edge Computer Vision en Edge Data Analytics of in een containersysteem als Atos Edge Data Container. De BullSequana Edge is gecertificeerd met Microsoft Azure voor IoT.

De vierde editie van de Atos Technology Days vindt plaats op dezelfde locatie als VivaTech, ‘s werelds grootste ontmoetingsplaats voor startups en grote bedrijven dat wordt bijgewoond door ruim 100.000 bezoekers.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!