Forza Consulting kiest voor Betty Blocks als partner voor klanten wereldwijd

20-05-2019 | door: Witold Kepinski

Forza Consulting kiest voor Betty Blocks als partner voor klanten wereldwijd

No-code development platform Betty Blocks en IT-consultant Forza Consulting kondigen een partnerschap aan. Met de gezamenlijke visie op het creëren van schaalbare bedrijfsapplicaties, gaan de partijen wereldwijd krachtige oplossingen aanbieden.

Tom Oudhuis (foto), VP Channel Sales bij Betty Blocks: “De samenwerking met Forza Consulting is heel gunstig voor beiden. We hebben een partner gevonden die ons op een snelle manier kan ondersteunen bij bedrijfsproblemen, terwijl het verbeteren van ERP-systemen met het gebruik van no-code de essentie blijft.”

Combineren van business en IT

Met meer dan 60 consultants en een indrukwekkend klantenbestand is Forza Consulting een ervaren applicatie-ontwikkelaar met een sterke focus op het creëren van toegevoegde waarde voor organisaties. Forza Consulting ondersteunt haar klanten met ERP-implementatie, applicatiebeheer, integraties en krachtige add-on-oplossingen.

Het doel van Richard van de Bospoort, CEO van Forza Consulting, is om bedrijfsprocessen en software te integreren. Het flexibele no-code platform van Betty Blocks biedt de mogelijkheid om bedrijfsgerelateerde oplossingen in bestaande ERP-systemen te voegen, zonder te hoeven coderen.

Betty Blocks kijkt enorm uit naar de samenwerking met Van de Bospoort en zijn team van Citizen Developers. De uitgebreide bedrijfs- en IT-ervaring van Forza Consulting komt goed van pas bij ieder project. Zonder dat er meerdere teams aan één proces werken, blijft het ontwerp van begin tot eind trouw aan het einddoel.

Van de Bospoort; “Bij Forza Consulting geloven we in het zo goed mogelijk helpen van onze klanten en ze te voorzien in hun behoeften. Daarbij staat het bieden van de beste en innovatiefste oplossingen voorop; software die zakelijke gebruikers kunnen begrijpen en toepassen.” Door hun krachten te bundelen, bieden Forza Consulting en Betty Blocks klanten flexibiliteit en schaalbaarheid.

Schaalbare oplossingen op wereldniveau

Forza Consulting heeft vestigingen in Nederland en Bulgarije, van waaruit zij haar diensten op wereldwijde schaal aanbiedt. Door optimaal gebruik te maken van de flexibiliteit van het no-code platform van Betty Blocks, kan Forza Consulting het bereik van haar diensten uitbreiden en haar time-to-market verkorten.

Terug naar nieuws overzicht
Software