Vinod Marur start bij Rubrik als Senior Vice President Engineering

21-05-2019 | door: Witold Kepinski

Vinod Marur start bij Rubrik als Senior Vice President Engineering

Rubrik, het Cloud Data Management bedrijf, heeft de benoeming aangekondigd van Vinod Marur. Marur treedt aan als Senior Vice President of Engineering. Vinod Marur rapporteert direct aan Rubrik’s mede-oprichter en CEO Bipul Sinha. Nu Rubrik aan het begin van zijn volgende groeifase staat zal Marur het ontwikkelteam van het bedrijf leiden.

“Vinod is een van de knapste koppen in technologie en heeft een van de meest invloedrijke en innovatieve engineeringteams in Silicon Valley geleid,” aldus mede-oprichter en CEO van Rubrik Bipul. “Hij zal een belangrijke rol vervullen in het helpen van het team met het ontwikkelen van categorie-specifieke producten in de $48B data management markt, die wij sinds onze oprichting continu herdefiniëren.”

Marur komt van Google, waar hij bijna 15 jaar verschillende leidinggevende functies heeft vervuld bij de belangrijkste bedrijfdsonderdelen, waaronder: Search, Ads en Payments. Onlangs heeft hij ‘Actions’ op het Google-platform ontwikkeld en geleid. Dit wordt door derden gebruikt voor de ontwikkeling van Google Assistent en andere Google-producten.

"Het engineeringteam van Rubrik is echt van ongekende wereldklasse. In slechts vijf jaar hebben ze revolutionaire oplossingen op de markt gebracht voor bedrijven die worstelen met steeds minder samenhangende hybride cloudomgevingen," aldus Vinod Marur, de nieuwe Senior Vice President of Engineering bij Rubrik. "Cloud-datamanagement is de kern van de moderne IT-infrastructuur en ik kon de kans gewoon niet voorbij laten gaan om het sterke en gevarieerde ontwikkelteam van Rubrik verder uit te bouwen."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud