Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
20-05-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Tech Data helpt partners in cloud business groei

Tech Data organiseerde onlangs in Utrecht zijn Transform your Future event, speciaal georganiseerd voor het partnerkanaal. Tijdens dit grootse cloud evenement van Tech Data leerden bezoekers hoe ze met clouddiensten hoge omzet en ruime winstmarges realiseren. De redactie van Dutch IT-channel was erbij en sprak met enkele Tech Data medewerkers in een video update waaronder Peter Jansen, Saskia Smetsers, Marc van Ierland, Peter Lezeman en Patrick Steenssens.

Cloud computing verdringt traditionele IT van het podium. Standaardoplossingen zijn de nieuwe norm. Maar klanten worstelen met de digitale transformatie. Tech Data bood samen met leverancier bezoekers inzicht om zich verder te richten op cloud en aanvullende dienstverlening. Tech Data biedt hiervoor onder andere zijn eigen cloud platform.

De wereldwijde cloudmarkt groeit in 2019 met 17,3 procent naar 85 miljard dollar. Tech Data wil zijn partners hierbij helpen te van profiteren. Tijdens het Transform Your Future event werden er tips en tricks gegeven, waarmee partners cloud beter kunnen verkopen.

Terug naar video overzicht
Cloud