Herman de Jonge is CEO van Unit4 Accountancy, MKB en Financiële Intermediairs

Herman de Jonge

21-05-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Herman de Jonge is CEO van Unit4 Accountancy, MKB en Financiële Intermediairs

Herman de Jonge is aangesteld als CEO van Unit4 Accountancy, MKB en Financiële Intermediairs. Dit bedrijfsonderdeel van Unit4 bedient de accountancy-, MKB-, financiële intermediairs- en salarismarkt in de Benelux. Waar de recent aangestelde Unit4 CEO Mike Ettling zich richt op de internationale tak van de softwareleverancier, gaat De Jonge specifiek leiding geven aan dit sectorspecifieke bedrijfsonderdeel in de Benelux.

De Jonge was de afgelopen twee jaar CEO van Axxerion, actief op het gebied van cloudsoftware voor Facility Management en Property Management. De Jonge is geen onbekende voor Unit4; tot 2016 was hij werkzaam bij Unit4 als Directeur Accountancy.

Geïntegreerd aanbod

"Ik heb groen bloed", zegt Herman de Jonge, “En voel me nu alweer thuis en tegelijkertijd ben ik onder de indruk van de vele ontwikkelingen die Unit4 heeft doorgemaakt de afgelopen jaren. Binnen dit bedrijfsonderdeel bieden wij een geïntegreerd aanbod aan software-oplossingen die accountants, financiële intermediairs, mkb'ers en salarisprofessionals nodig hebben om hun business te runnen en succesvol te zijn. Een beter aanbod is er voor deze professionals in mijn optiek niet in de markt."

"Met bijna drie decennia aan Unit4-ervaring en sectorkennis opgeteld bij een sterke ondernemersgeest is Herman de juiste man om de rol van CEO van dit bedrijfsonderdeel te vervullen. De sectorspecifieke focus, kennis en ervaring die Unit4 Accountancy, MKB en Financiële Intermediairs heeft, maakt dat wij onze klanten nog beter kunnen bedienen in het ontzorgen van hun klanten”, aldus Cees van den Heijkant, voorzitter van de Advisory Board Unit4 Accountancy, MKB en Financiële Intermediairs.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People