Tech Data's Suzette Oskam geselecteerd als Women of the Channel 2019

21-05-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Tech Data's Suzette Oskam geselecteerd als Women of the Channel 2019

Suzette Oskam, directeur Endpoint Solutions bij Tech Data, is geselecteerd als Women of the Channel 2019. Naast Oskam staan ook zes andere collega's van Tech Data op de lijst.

Oskam staat op deze prestigieuze lijst omdat zij een visionair en een strategische leider in onze organisatie is. Ze heeft goede relaties ontwikkeld in het Nederlandse IT-kanaal en binnen de Europese organisatie van Tech Data. Suzette combineert haar mensgerichte benadering met sterke communicatieve vaardigheden. Ze heeft een grote interesse in het creƫren van een evenwichtig team om zo de best mogelijke resultaten te bereiken.

Andere vermeldingen

Naast Oskam worden op de lijst ook genoemd:

  • Kaye McMillan, vice president, sales transformation and development bij Tech Data
  • Cheryl Neal, vice president, data and networking bij Tech Data
  • Cathy Clark, vice president, vendor accounting bij Tech Data
  • Kristi Kirby, director, endpoint solutions bij Tech Data
  • Barbara Koch, managing director, advanced solutions, DACH (Germany, Austria and Switzerland) bij Tech Data
  • Jennifer Ruth, vice president, pricing and master data bij Tech Data

Rich Hume, CEO van Tech Data, zegt verheugd te zijn dat zoveel collega's als IT thought leaders worden erkend. Hume: "Onze bedrijfscultuur eert integriteit, verantwoordelijkheid, samenwerking en inclusiviteit, en onze gewaardeerde leiders vertegenwoordigen dit."

De Women of the Channel 2019 lijst wordt ieder jaar opgesteld door CRN om vrouwen te eren wiens visie en expertise in het IT-kanaal erkenning verdienen. Zo ontving in 2018 Miriam Murphy in haar toenmalige rol als Senior Vice President, Advanced and Specialist Solutions, Tech Data Europe, ook deze erkenning. Jaarlijks worden zo'n 700 vrouwen op de lijst opgenomen.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People