Wouter Hoeffnagel - 22 mei 2019

Ordina is Associate Partner van FME-ontwikkelaar Safe Software

IT-dienstverlener Ordina is sinds eind april 2019 Associate Partner van de Canadese FME-ontwikkelaar Safe Software. Door het partnership heeft Ordina toegang tot actuele updates binnen de FME-technologie en krijgt het informatie over nieuwe ontwikkelingen. Safe Software verstevigt op haar beurt haar positie in de Benelux binnen de publieke, financiële, industrie en zorgsector, waarin Ordina actief is.

FME staat voor Feature Manipulation Engine, software die ruimtelijke ETL-processen tussen databestanden uit diverse bronnen en bestanden faciliteert. FME is sinds 2016 één van de kerncompetenties binnen de GEO-ICT-unit van Ordina, die klanten helpt met gebruik van de FME-software. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van een complete applicatie om vegetatie- en habitattypenkaarten met elkaar te delen in opdracht van BIJ12, de uitvoeringsorganisatie van de twaalf provincies.

Door het partnership met Safe Software kan Ordina haar klanten beter ondersteunen. Dankzij kortere lijn met Safe Software kan het bedrijf ervaringen van en bij klanten doorspelen om input te leveren voor nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast is het partnership een voorwaarde voor het geven van gecertificeerde trainingen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!