Ricoh koopt Zwitserse LAKE Solutions

22-05-2019 | door: Witold Kepinski

Ricoh koopt Zwitserse LAKE Solutions

Ricoh koopt voor een onbekend bedrag het Zwitserse IT services bedrijf LAKE Solutions. LAKE Solutions is al meer dan 20 jaar gevestigd in Wallisellen, Zwitserland, en is een IT-servicesbedrijf met specifieke sterke punten op het gebied van gegevensopslag, beveiliging en cloudintegratie. 

Ricoh-klanten zullen nu profiteren van een nog uitgebreider scala aan oplossingen en ondersteuning voor IT-services. Door de overname zullen alle medewerkers van LAKE Solutions hun huidige posities behouden.

Alberto Mariani, Senior Vice President van Office Services, Ricoh Europe, concludeert: "Deze aanzienlijke overname versterkt onze bloeiende IT Services-activiteiten en maakt deel uit van onze strategie om te investeren en te groeien in de kantoorserviceruimte. Naar aanleiding van onze opname eerder dit jaar in het Gartner Magic Quadrant voor Managed Workplace Services , zien we dat Ricoh op dit gebied krachtiger wordt en we kijken er naar uit om te blijven voldoen aan de behoeften van onze klanten op het gebied van IT-services en deze te overtreffen. "

Terug naar nieuws overzicht
Cloud