Extreme Networks introduceert nieuwe IoT-security en Elements

23-05-2019 | door: Redactie

Extreme Networks introduceert nieuwe IoT-security en Elements

Extreme Networks lanceert zijn ExtremeAI Security-applicatie. De applicatie biedt een nieuw niveau van netwerksecurity en maakt gebruik van artificial intelligence en machine learning om dreigingen tegen IoT-apparaten te detecteren en te neutraliseren. ExtremeAI Security is vanaf oktober 2019 beschikbaar.

ExtremeAI Security biedt inzicht in, en detectie van kwaadwillend verkeer, en realtime monitoring van IoT-apparaten op afwijkend gedrag, aldus de leverancier.

Met behulp van volledig geautomatiseerde neutralisatie van verdachte apparaten en verkeer zorgt ExtremeAI Security ervoor dat dreigingen worden beheerst zonder handmatige tussenkomst, en wordt voorkomen dat dreigingen zich over het netwerk verspreiden. Extreme’s krachtige verkeers-analytics en inzichtmogelijkheden zijn ingebouwd in de nieuwe securityoplossing, die het beste van enterprisenetwerken combineert met innovaties in machine learning zo meldt het bedrijf.

Elements

Extreme Networks introduceert verder Extreme Elements, een combinatie van software, hardware en services die naar eigen inzicht zijn in te zetten om op maat gemaakte oplossingen te creëren voor bedrijven in elke sector.

Extreme Elements maken deel uit van Extreme’s Smart OmniEdge-, Automated Campus- en Agile Data Center-oplossingen – ondersteund door human en machine intelligence. Ze voorzien klanten van de bouwstenen die nodig zijn om autonome, zelflerende en zelfcorrigerende netwerken te creëren. Die netwerken leiden uiteindelijk tot een autonoom bedrijf waarin architectuur, automation en human intelligence in harmonie samenwerken. In tegenstelling tot andere netwerkarchitecturen zijn Extreme Elements intrinsiek goed beveiligd en bieden ze multivendor-ondersteuning in een open en op standaarden gebaseerd ecosysteem. Analytics-, automation-, security- en IoT-tools vormen de gemeenschappelijke onderdelen die de losstaande elementen samenbrengen

 

 

Terug naar nieuws overzicht