Dell Technologies wint IT creation award

23-05-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Dell Technologies wint IT creation award

Patrick van de Coolwijk en Kees van Luijk van Dell Technologies hebben Dinsdagavond 21 mei 2019 de eerste IT creation ‘Best supplier of the year’ award in ontvangst genomen. De award werd overhandigd Hans de Jongh, managing director van IT creation.

IT creation is een Dell Technologies kennispartner van Nederland met de hoogste Dell EMC Titanium partnerstatus op het gebied van servers, storage en networking. Dell Technologies biedt de IT-infrastructuurspecialist IT creation een uitgebreid portfolio van IT-infrastructuur oplossingen en ondersteuning via een partnerprogramma.

"Wij zijn dit jaar gestart met een ambitieus meerjarig groeiplan, waarbij samenwerking met IT-fabrikanten een essentieel onderdeel vormt. Daarom starten wij met het jaarlijks uitreiken van een 'best supplier of the year' award. Onze intensieve technische en commerciële samenwerking met Dell EMC zorgt ervoor dat onze klanten de geïmplementeerde IT-oplossing optimaal kunnen gebruiken bij hun digitale transformatie", gaf Hans de Jongh aan als argumentatie voor het winnen van deze eerste IT creation award door Dell Technologies.

Terug naar nieuws overzicht